Jump to content
Sign in to follow this  
Torbjørn M

PMDG stream tilgjengelig nå :)

Recommended Posts

Ja, samme her. Jeg skjønner at de søker nye forretningsmodeller, men vi får se hva dette bringer med seg. PMDG pleier å gjøre ting skikkelig når de først setter i gang, så jeg skal holde mine meninger til jeg har fått prøvd dette ut :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja, Austins sesjon om endringer i flymodell var interessant, men det blir kanskje litt vel overfladisk til tider. Uansett, effekt-sesjonen var bra. Jeg tenker at fantasien setter grenser her. Jeg hadde et ørlite håp om å få litt mindre ørken-textures i Norge, men det skjer nok ikke før X-plane 12. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det jeg savnet her var blant annet sesonger. Men synes også det er veldig interessant at dem går inn for å forbedre simulering av ulike typer jetmotorer, turboprop, prop governors, deice og anti ice systemer og mye annet. Blir en spennende høst. Samt vulcan. Og da får vi forhåpentligvis litt bedre performance. Forhåpentligvis får vi sesonger i v12. Men spørs om vi får nye bakketeksturer før evt orbx kommer med FTX Global. Uansett, var artig å se at teamet nå ikke lengre bestod av bare 4-5 stykker, men en hel haug med folk. Skal iallfall ikke stå på ambisjonene og viljen til å faktisk ville gjøre store forbedringer på plattformen. Hadde bare LM hatt like store ambisjoner og planer for P3D, men det får vi neppe aldri se :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

For dere andre som ikke orker å sitte i flere timer for å se hva som er nytt, har vi en fin, strukturert og ryddig oppsummering for X-plane her

For de som også lurer på hvorfor PMDG ikke snakket så mye om X-plane, har en ny kommentar kommer fra den kanten i dag. Litt om DC-6 og litt om fremtiden. Blir dog et godt stykke frem i tid, men den "som ventar på noko godt" osv.

Det er også en fornøyelse å se at miljøet har gjennomført sin største event noensinne og at kommentarene ikke lenger henger seg opp i at dette er et zero-sum-game. Det betyr også at utviklere nå snakker om å satse i alle plattformer. For meg blir dette veldig spennende og fryktelig dyrt ;) 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...