Gå til innhold

Moments


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Skulle gjerne sett at Nimitz patruljerte i Vestfjorden,  og savner egentlig AICarrier 2,  som gjorde det lettvint å plassere hangarskip hvorsomhelst.  Har ikke fått til å bruke denne "appen" i V4.1,  så det var ekstra artig at Aerosoft inkluderte disse hangarskipene rundt om i verden B|

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig fine bilder!! Lenge siden jeg tok noen runder med carrierlandings i missions FSX. Veldig trist at det ikke har vært mulig med missions i P3D. Er det slik å forstå at dette er ferdig satt opp ved kjøp av Aerosoft F-14 Tomcat som en ekstra bonus uten å jobbe veldig mye ekstra med noe oppsett??? I så fall blir jo dette et must, selv om jeg er svært fornøyd med Dinos Tomcat.

mvh

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Sitat

Er det slik å forstå at dette er ferdig satt opp ved kjøp av Aerosoft F-14 Tomcat som en ekstra bonus uten å jobbe veldig mye ekstra med noe oppsett???

 

Ja :) ,  ferdige missions som følger med Aerosoft F-14.  Klikker på "loads" i startmenyen,  så kan man velge blant mange steder rundt om i verden hvor hangarskip og følgeskip patruljerer.  Man kan også velge om man vil starte cold and dark,  klar for taxing eller til og med i lufta.  Katapult og landing foregår på samme måte som i AICarrier 2 (  står godt forklart i manual ).  Går også an å bytte fly,  så hvis man har andre modeller beregnet på hangarskip,  er det bare å peise på B|

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...