Jump to content
Sign in to follow this  
Geir Teigo

Forumet på Sikker grunn

Recommended Posts

Fikk du med deg at Flightsim.no flyttet hele serveren inn på sikker grunn i dag? Fra denne dato er alle sider under Flightsim.no sikret for din skyld, og først og femst vises dette med at alle sider vises som httpS:// i browser.

I korte trekk betyr det at vi behandler dine personlige data kryptert og utenfor rekkevidde for hackere av de fleste kaliber.

https://www.flightsim.no/2018/01/19/websider-og-forum-er-na-pa-sikker-grunn/

Edited by Geir Teigo
for mye vin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I forum-kategoriene og forum-trådene fungerer ikke SSLen da den laster mixed content (fra HTTP).

Sitat

Mixed Content: The page at 'https://flightsim.no/forum/topic/79505-forumet-p%C3%A5-sikker-grunn/' was loaded over a secure connection, but contains a form that targets an insecure endpoint 'http://flightsim.no/forum/topic/79505-forumet-p%C3%A5-sikker-grunn/?csrfKey=2267f66b243004da457aa578385685bb&do=multimodComment'. This endpoint should be made available over a secure connection.
root_library.js.ba3813899b17a0bdb7c08a3c39750d28.js?v=7baf4af416:15

 

Forøvrig beste valget om nytt forum - ingen verken over eller IPBoard B|

 

 

Ser forresten at det er flere undersider på forumet hvor SSL ikke fungerer, f .eks påloggede medlemmer..

Edited by Anders Moen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er noen issues på flere deler av forumet, men vi prøver å løse de sammen med leverandør.
I dag har det blitt kjørt en ny indexering av emner og poster ot det førte til at gamle poster nå er søkbare.
Fremdeles er PM-historikk og mulighet til å bla i forumene ikke i orden.
Dette med SSL må vi også se på. Skal fungere under hele PublicHTML-katalogen, men trenger tydeligvis enda litt TLC.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 timer siden, Anders Moen skrev:

I forum-kategoriene og forum-trådene fungerer ikke SSLen da den laster mixed content (fra HTTP).

 

Forøvrig beste valget om nytt forum - ingen verken over eller IPBoard B|

 

 

Ser forresten at det er flere undersider på forumet hvor SSL ikke fungerer, f .eks påloggede medlemmer..

Kunne du sjekket det samme for oss nå?

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...