Jump to content
Sign in to follow this  
Inge Jenstad

Innlegg på FLIGHTSIM

Recommended Posts

Jeg ser at flere og flere legger inn videoer og bilder under gruppen flightsim på Facebook. Kan dette skyldes at det er mye enklere å legge til slike ting på FB enn her i forumet? Eller er det noe jeg ikke har funnet ut om dette med å legge inn bilder og videoer her? Mottar gjerne tips og kommentarer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er riktig oppfattet det ..skal du legge inn bilder og filmer her kan du bare legge inn linker til bilder og filmer da forumet ikke har egen server som lagrer dette da det vil kreve enormt med plass som igjen koster en del penger å holde ved like ;-)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I stor grad er de gamle foraene på vei ut, erstattet av ting som Facebook, som er et lavterskeltilbud hvor alle kan legge ut det de måtte ønske uten å måtte registrere seg både her og der. Personlig syns jeg det er fint å ha begge deler, Facebook funker veldig fint til å legge ut småting som et par bilder fra siste flytur, mens forumet er fint å ha om man ønsker å legge ut f.eks en historie med bilder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skremmende men sikkert helt som det skal være I denne moderne verden. Facebook er jeg ikke på og kommer aldri til å være det. Synd om jeg mister en del av gode innlegg, kommentarer vedr min kjære hobby men det får vel bare være. Facebook er ikke og vil aldri bli noe for meg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hva med "jatakk begge deler"  ;) ?  Synes fortsatt forumet i Flightsim.no er den viktigste plassen for å oppdatere meg på FS-utviklingen,  og liker selv å poste bilder for å informere om erfaringene med scenery og fly.  Synes også screenshots er den beste måten å se hva som foregår,  og skulle ønske flere kunne benytte seg av denne muligheten.  FaceBook er greit å bruke hvis man bare ønsker å hinte om små tips,  men egentlig forsvinner FB  i uhorvelige mengder hints,  og æ må likevel innom forumet for å sjekke ......

Share this post


Link to post
Share on other sites

F(j)ace boka er kommet for å bli men....  er av samme mening som Ernst

 

Ang. support holder jeg det ikke på facebook for ingen finner igjen de "smarte"løsningene" på problemer der men på forumet blir det liggende til alle felles nytte og i et system(kategori) som ikke er alt for vanskelig å søke opp ting i  (håper alle henviser til forumet for support)

 

Bilder er litt tungvint i forumet så lenge det ikke er egen serverplass for det ,

så skjønner de som slenger de ut på fjæsa da det er en del enklere

Jeg vurdere hva som er ren underholdning og nytte før jeg poster på fjæsa for meg er den stort sett bare "fjaseboka" ikke noe med verdi havner der det kan mistes for å si det på en annen måte ;-)

 

God helg folkens

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...