Jump to content
Sign in to follow this  
Jan R. Alexandersen

En "uvesentlig" løsning på Saiteks MFD

Recommended Posts

Vet at mange med meg har hatt problemer med Saitek sin MFD (Multi Function Display), det ser jeg av det utall av innlegg på nettet. Min Saitek X52Pro fungerer greit med noen få unntak. Et av dem har vært at MFD ikke har lys ved oppstart. Det rare har vært at om jeg bootet to ganger så kom lyset på. En tungvindt måte å løse problemet på, synes jeg. Jeg finner heller ingen forklaring på hvorfor det er slik.

 

Ved en tilfeldighet har jeg oppdaget at dersom du starter kontrollpanelet som en del av oppstarten, kan du ved å åpne dette og bare røre på slideren for lysstyrke i panelet (under fanen MFD) øyeblikkelig få lys på MFDen. Synes dette er lettere og raskere enn å starte på nytt. Har ingen forklaring på fenomenet!

 

Ellers skulle jeg gjerne ha fått slideren til å fungere i P3Dv4. Denne fungerer utmerket i Aerfly FS2 som engine reverse. Noen som har en løsning?? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nå har jeg ikke disse enhetene, men er kjent med at mange USB enheter har problemer ved oppstart fordi strømstyringen i Windows står i sparemodus. Løses ved å gå inn i kontrollpanelet\enhetsstyring og slå av denne funksjonen for USB enhetene på hovedkortet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...