Gå til innhold

DCS: F/A-18C Hornet


Fredrik Edvardsen

Anbefalte innlegg

Endelig har Eagle Dynamics begynt å lette litt på sløret på deres neste store prosjekt, DCS: F/A-18C Hornet. Denne uka er de på E3 i Los Angeles sammen med Thrustmaster, som viser frem deres nye joystick - en kopi av stikka som sitter i den virkelige Horneten. Thrustmaster-stikka ser ut til å bruke den samme basen som Warthog-stikka deres, så kanskje det vil bli mulig å bare bytte stikke.

 

19059737_10213413884451366_7537176326362832632_n.jpg?oh=acaed9789408dece0812f5ccfce86b4b&oe=59A0EBF0

 

Ingen offisielle nyheter fra Eagle Dynamics ennå, men når de tar med seg simmen og lar folk få fly den på E3 så er det nærliggende å tro at de er godt på vei i utviklingen. Det ligger noen videoer ute på YouTube og Facebook av folk som flyr den i VR, så det er vanskelig å se detaljer ol., men det ser uansett veldig lovende ut.

 

Det er ikke en F-16, men en Hornet er nesten like bra, og en multirolle fast jet er virkelig det som manglet i DCS. I tillegg åpner Horneten en del dører for tredjepartsutviklere - med unntak av Viggen, som har en relativt primitiv air to ground radar for navigasjon og å finne skip - så er det ingen air to ground radar i DCS, noe som har holdt tredjepartsutviklere borte fra å ta på seg utviklingen av fly som har en air to ground radar. Men dette kommer med Horneten, så da er det ikke lenger noe i veien for at vi får se en F-16, F-15E eller lignende i fremtiden.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke noe fast ennå nei, det eneste Eagle Dynamics har sagt er "i løpet av året". Men det at de endelig har begynt å snakke om Horneten og vise frem ting er vanligvis et godt tegn.

 

2017 ser forøvrig ut til å bli et bra år for alle som liker å fly fra båter, med Eagle Dynamics sin Hornet, Heatblur sin F-14A/B og sannsynligvis Razbam sin Harrier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...