Jump to content
Sign in to follow this  
Fredrik Edvardsen

DCS: F/A-18C Hornet

Recommended Posts

Endelig har Eagle Dynamics begynt å lette litt på sløret på deres neste store prosjekt, DCS: F/A-18C Hornet. Denne uka er de på E3 i Los Angeles sammen med Thrustmaster, som viser frem deres nye joystick - en kopi av stikka som sitter i den virkelige Horneten. Thrustmaster-stikka ser ut til å bruke den samme basen som Warthog-stikka deres, så kanskje det vil bli mulig å bare bytte stikke.

 

19059737_10213413884451366_7537176326362832632_n.jpg?oh=acaed9789408dece0812f5ccfce86b4b&oe=59A0EBF0

 

Ingen offisielle nyheter fra Eagle Dynamics ennå, men når de tar med seg simmen og lar folk få fly den på E3 så er det nærliggende å tro at de er godt på vei i utviklingen. Det ligger noen videoer ute på YouTube og Facebook av folk som flyr den i VR, så det er vanskelig å se detaljer ol., men det ser uansett veldig lovende ut.

 

Det er ikke en F-16, men en Hornet er nesten like bra, og en multirolle fast jet er virkelig det som manglet i DCS. I tillegg åpner Horneten en del dører for tredjepartsutviklere - med unntak av Viggen, som har en relativt primitiv air to ground radar for navigasjon og å finne skip - så er det ingen air to ground radar i DCS, noe som har holdt tredjepartsutviklere borte fra å ta på seg utviklingen av fly som har en air to ground radar. Men dette kommer med Horneten, så da er det ikke lenger noe i veien for at vi får se en F-16, F-15E eller lignende i fremtiden.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er vel egentlig bare F-16 som topper en F/A-18C Hornet i DCS.

 

Det har skjedd litt med grafikk og systemdybde siden jeg fløy i stykker tonnevis av F/A-18 i Hornet 3.0.  ;D 8)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ser lovende ut.

Har hatt Warthog HOTASen i ganske mange år nå og har lenge håpet at det skulle komme alternative stikker på markedet. Hadde egentlig ikke trodd at det skulle drøye så lenge. Synd de valgte å lage en som nesten er identisk med Hog'en med tanke på knapper  :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe, akkurat det hadde jeg ikke tenkt på  ;D

 

Noen nye screenshots - legger merke til at MFD-ene viser de samme sidene i alle videoer og bilder så langt, håper ikke det betyr at det bare er de som er klare.

 

Hornet-1.jpg

 

Hornet-3.jpg

 

Hornet-2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikke noe fast ennå nei, det eneste Eagle Dynamics har sagt er "i løpet av året". Men det at de endelig har begynt å snakke om Horneten og vise frem ting er vanligvis et godt tegn.

 

2017 ser forøvrig ut til å bli et bra år for alle som liker å fly fra båter, med Eagle Dynamics sin Hornet, Heatblur sin F-14A/B og sannsynligvis Razbam sin Harrier.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sikkert noen som har sett denne videoen allerede, da den har vært ute på Facebook noen dager allerede, men jeg ville vente til den kom på YouTube før jeg linket den her. Her gir Matt "Wags" Wagner en kjap introduksjon til Horneten i DCS.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...