Gå til innhold

Tror ikke jeg gidder mere nå!


Morten Aalberg

Anbefalte innlegg

Jeg tror ikke det er vits å prøve å gjenskape grafikken man ser på Youtube-filmer. Man må tenke på at som sitter der med fantastisk grafikk har mange tusen følgere og views og tjener derfor penger når de legger ut videoer. Hadde de vist filmer med dårlig grafikk hadde ingen giddet å sett på, og man hadde ikke tjent penger. Derfor tror jeg mange av disse makser ut absolutt alt og sliter med lav FPS. Flott å se på for oss, men jeg tror ikke det er noe underholdning for den som flyr.

 

Ikke noe problem å få sånn grafikk. Hos meg vil jeg påstå jeg har minst like god grafikk som i mange av videoene. Jeg har dog en ganske grei maskin. Ikke noe problemer med fps her i gården, selv med høye innstillinger og tunge addons. Men problemet når det gjelder P3D er VAS bruk, ikke grafikk og FPS.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 124
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Vil personlig trygt anbefale win 10. Win 7 er et utdøende operativsystem som MS vil kutte støtten til etterhvert. Så jeg tenker iallfall at det er like greit å ligge litt foran. Win 10 er dessuten et bedre operativsystem enn win 7. Når det gjelder oppdateringer til P3D så er det jo ikke sånn at du på død og liv MÅ legge inn siste oppdatering etterhvert som dem kommer. Så lenge du er fornøyd med den versjonen du bruker og den funker som den skal så er det sånn sett ingen grunn til å oppdatere. Dessuten har de siste oppdateringene fra LM ødelagt mer enn dem har fikset.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Er ikke oppdateringen til P3D som er problemet der  velger en selv men driver oppdateringer etc.som win 10 kjører uten at bruker har kontroll på det derfor jeg sier kan en stoppe det i win 10 så tror jeg nok den er grei nok :

var vel noen som sa at det var et program som fikset det  ????

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaha!! Så Morten ønsker det ja. Jeg har Pr tidspunkt ikke hørt mere ifra Morten foruten om det som jeg alt har sagt tidligere. Så jeg regnet med da jeg fikk smsn at han ville heve kjøpet av pcn som jeg å han har verdt inne på, og som jeg har antydet ønsket jeg å kjøpe dne tilbake.

 

Jeg ville helt klart ha godt for win10. P3DV3.2. For den er den desidert mest stabile P3D utgaven i V3 serien. Og da kan man også få kjørt inn PTA. Og om man ønsker det lille extra putter man inn Active Sky 2016 og ASCA. Gitt F i ORBX Global LC europa og Vector med tanke på OOM. For Norge sin del FTXN med siste utgave av AoN og pakken til Jan. Så for Morten vurdere hva han ønsker av flyplasser ellers rundt om i europa.

 

Min utfordring nå er å finne plass til å gjøre dette. Er noe logistikk her som jeg må få orden på for at dette skal la seg gjøre på en smidig måte. Kan nok bare glømme å okupere stua her til denne jobben. Så må nok få lånt meg engnet plass og en skjerm til å gjøre jobben.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...