Gå til innhold

Kjempetur på tirsdag kveld


Anbefalte innlegg

Landet i bergen i kveld etter et fint leg fra Stockholm-Arlanda. Var ganske tomt i luftrommet, men fly på bakken skortet det ikke på. Når jeg taxa til gate på Flesland, kunne jeg på EFB'en telle 9 fly på bakken inkl. oss selv. Veldig gøy med mye trafikk og fullt staffa atc fra gate til gate ESSA-ENBR!

Denne kvelden var vi innom ESSA _grd, _twr og _app før vi ble sendt til ESOS_ctr, ENOS_ctr *2 før ENBR_app, _twg og _grd tok oss til gate igjen.

Dette var knall og ganske uventet en tirsdags kveld. Kunne ønske vi så mer annonsering av ATC-virsomhet her inne...

 

Skal se hva vi kan gjøre på nettstedet for å få tydeligere frem at det er ATC'er på vakt, og oppfordrer også alle ATC'er å poste her om det skjer spesielle ting på VATSIM.

Snakker gjerne med IT-ansvarlig i VAT SCA for å lage plass til tabell som viser online trafikk og bookings i skandinavia. Vi hadde satt pris på om dere kunne hjelpe oss med å få dette til like profft som på deres egne sider

 

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Grunnen til det store oppmøtet av ATC og fly på Flesland i går kveld var at streameren Chewwie94 sin europatur tok turen EKCH - ENBR - ESSA.

 

Når han streamer og er ute og flyr så er det et stort følge som flyr med på stedene han flyr. Og her i Skandinavia stilte ATC virkelig opp også, så det var vel knapt en posisjon det ikke var ATC på langs ruten.

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...