Gå til innhold

Oslo simmere bør også møtes....


Torgeir Tveiten

Anbefalte innlegg

Det og møtes forskjellige steder en gang iblant er sikkert en god ide, men kanskje ikke for oss få som bor langt utenfor allfarvei [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] (jeg bor oppi fjella i vest-telemark der vi ennå ikke har hørt om strøm, bilvei, datamaskiner osv).

Så det jeg syntes hadde vært litt morsomt var om vi kunne møtes et sted en gang (f.eks. i vinter) og ta en langhelg (fredag til søndag f.eks.) på et sted hvor det er storskjerm og lydanlegg slik at vi kan få gjort noe VIRKELIG morsomt, jeg jobber i et tv produskjonselskap og i det bygget vi holder til er en av norges (snart) beste kinosaler. Den som er der nå er også utrolig bra, men lydanlegget skal oppgraderes til det nyeste og råeste som finnes (målet er visst at den skal bli bedre en BØ kino som er regnet som en av de beste i landet). Og der kjører vi av og til multimedia presentasjoner på storskjerm (projektor over et 10 meters lerret), go det hender også jeg drar en datamaskin inn dit og sitter og flyr fs for meg selv på den [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Så er det noen andre som syntes dette kunne være en god ide ?

Det er klart det ikke ble så mye flyging på hver og en da, men vi måtte jo prøve og ha litt andre aktivteter også da som har med flyging og gjøre, jeg vet at det selskapet jeg jobber for, en stund før jeg begynte der laget en presentasjonsvideo for british airways og var med i cockpit på bla. 757 (dem var også med i en b747 under en landing på kai tak bane 13, men om dette var for ba vet jeg ikke) og vi kunne sikkert få redigert ihop noe tøft ut av dette.

Hva tror Dere andre ? Ville det være noen som ville f.eks. reise hit til vest-telemark dersom jeg fikk istand noe sånt hos oss en helg i vinter en gang ? Det er vel mulig vi må leie bygget da slik at hver og en som kommer må betale en liten sum i "Inngangspenger" men det blir jo ikke særlig mye.

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God ide, men viktige spørsmål er:

Hvordan er overnattingstilbudene? Hva med mat? Finnes det spisemuligheter i nærmiljøet?? Eller et kjøkken på stedet??

Er i utgangspunktet positiv til slike tiltak, men husk ikke alle har bil.... (jeg sparer til mitt eget fly... -not)

I mellomtiden hadde det jo vært gøy å treffe simentusiaster på en pub for et par pils og livlig samtale.

Hilsen

Torgeir

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når det gjelder det stedet jeg arbeider (vel, det er egentlig Granvin kulturhus, men vi har kontor og redigeringsrom der [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]) i Seljord i Vest-Telemark, så er der eget kjøkken og sikkert mulig og få laget mat, men det vil jo koste ekstra da, uansett er det veldig kort gåvei til gatekjøkken (kro), ca 500 meter tenker jeg så det er intet problem, når det gjelder overnatting er jeg ikke så sikker, vet ikke om det er mulig og overnatte på stedet der, nå ligger Seljord hotell også i grei gåavstand, og var det mulig og få gruppe rabatt om vi ble mange var jo det et alternativ [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Ellers finnes det sikkert andre mere sentrale steder vi kunne holdt et sånt "treff" også, noen som har mulighet for og skaffe noe lignende ?

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En flott ide å prøve å samle alle pilotene. Siden vi flyr selv, så kan jo reisa bli rimelig!!!!!!!!

Et annet sted kan være Bodø eller Stokmarknes. Bodø ligger mer sentralt og det går direktefly dit fra de fleste plasser. Samtidig fikk vi alle hilse på Dag som har disse sidene. Det er bare fantasien som begrenser hva vi skal finne på denne helgen. Husk også at her ligger både Flymuseeum og simulatoren til Widerøe. Overnattingsplasser i angro. Jo flere jo billigere.

Flyklubben der er også aktiv slik at virkelig flying kan også gjennomførest. Hva mener dere?

Kjell Hanssen

VBX073

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke vi skal gjøre oss store forhåpninger om DHC8-simulatoren til Widerøe. Jeg fikk, aller nådigst, en 10 min visitt i kapteinsetet mens det var pause. Den er visstnok opptatt 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Men det går jo an å spørre om en titt i alle fall. Støtter forslaget om Bodø (med stort flymiljø). Ole-Jørgen

P.S. men de har jo en DHC6-simulator som ikke er i bruk.... Riktignok uten hydraulikk, men likevel..

[Edited by Ole-Jørgen 17-09-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For meg som bor og jobber i svarteste Oslo er ikke hverken Telemark eller Bodø HELT sentralt! Så siden temaet for denne tråden var Oslo og simmere, heller jeg mere til den pub'en til Torgeir. Vil noen prøve det først - så kan vi jo diskutere langturer der??? [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

John Andreassen

LN-NRK

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et konkret forslag:

Felix på Solli plass mandag 4. oktober kl. 20.00.

Felix er en bar/pub der det vanligvis er enkelt å finne bord til 8-10 personer eller fler og hvor musikken ikke er høyere enn at man fint kan prate normalt. Stedet burde være helt greit for de fleste da miljøet er ganske nøytralt. Tror ingen vil føle seg malplassert her, uansett hva man vanligvis foretrekker. Uansett, vi drar ikke for å nyte miljøet, men for å ta noen pils sammen og treffes! Aldersgrense 18 år (så vidt jeg vet).

Hva sier dere?

Hilsen Eirik

------------------

http://home.sol.no/~es" TARGET=_blank>ARTCC Norway

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er neppe noen som vil spørre deg om legitimasjon for å komme inn på Felix.

Og det er garantert lov å drikke kaffe og Cola også. Det er ikke noe press for å på død og liv skulle drikke pils.

Og skulle du absolutt ville ha en pils, ..så kjøper vi en til deg! Så jeg synes du skal ta deg en tur hvis du har tid [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Mvh.

Steinar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er for dumt men...

Det viser seg at jeg må reise bort dagene fra mandag 4. til og med onsdag. Det blir derfor umulig å være med denne mandagen. Noen mulighet for å flytte dette til mandagen etter (11/10)?

Vet at det da kanskje er andre det ikke passer for men...

Hilsen Eirik

------------------

http://home.sol.no/~es" TARGET=_blank>ARTCC Norway

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja dæsken æ kjem også. Hovedstaden er jo bare en svipptur unna her hvor jeg bor(ca 200mil) så det går på en helg.

Hehe, nei jeg bare kødder litt jeg, blir litt langt fra Honningsvåg og til dere men jeg synes dette er en god ide og når jeg flytter til Agder til neste år og blir mer sentral så ville jeg joina dette med en gang.

Hmm jeg tok forresten en kaffe tur en helg til min mor og far som bor i Levanger, 126 mil dit fra kautokeino som jeg bodde da.

Til spøsmålet om gjenkjenning: bruk pilot lua da vel [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

[Edited by Frank Olav 27-09-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...