Gå til innhold

"Molde-simmere" - vi må møtes..


Åge Olsen

Anbefalte innlegg

I forbindelse med disse enroutekartene, dukket det opp flere simmere bosatt i Molde. En nevnte noe om en klubb, dette må vi gjøre noe med.!!

Jeg mistet litt oversikten, kunne dere gi dere til kjenne slik at vi kunne møttes en kveld..?

Tidligere hadde vi en sådan klubb her, med eget lokale og greier, der vi møttes både i sosial og FS-sammenheng...

Burde vi ikke fått dradd igang dette igjen..?

Dette trenger ikke å være begrenset til de som bor i Molde, det er jo noen ildsjeler i nabokommunene også...

Send meg en mail...

------------------

Åge Olsen, Molde

truck@online.no

http://home.sol.no/~ageolse" TARGET=_blank>Air Traffic Control Center

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fint tiltak. Kunne godt tenke meg noe liknende i Ofoten/Vesterålen. Ser at det også er mange simmere i dette området (og jeg som trodde jeg var alene [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] ). Om ikke en formell klubb, så kunne man jo bli litt kjent med hverandre, utveksle erfaringer, stikke innom når man var i området osv.

Synspunkter? Kanskje listen over norske flysimmere kunne inneholde noe mer enn bare fylke, slik at vi lettere kunne ta kontakt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er vel noe som er blitt nevnt tidligere, at vi bør ha en bedre kontakt oss simmere imellom. Har ikke vi snakket om dette da Åge? Måtte være et veldig fint tiltak. Jeg vet at Doktor Online har en gjeng som kaller seg Forumianere og treffes med jevne mellomrom. Disse kveldene skal visst være svært hyggelige, enda de ikke har denne spesielle interessen som vi har. Ikke misforstå, forumianerne er ikke den typen som utveksler legeresepter og spiser Valium på størrelse med ishockeypucker. Doktor Online har en veldig fin chatteside med mange hyggelige mennesker. Har selv truffet endel av dem. Måtte være kjempegøy å komme sammen med folk som har den samme interessen (lidenskapen?) som en selv. Kunne ikke du dra igang dette da Åge? Du og Jan Petter har jo klart å stable en kjempeflott side på beina som jeg og mange andre har har meget god nytte av, så du hadde sikkert greid dette også. Om det blir i Molde er jo bare fint. Omtrent midt i Norge og en trivelig by å komme til. Eller hur? Anyone...?

Mvh

Bjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann

Joda, dette har vært diskutert tidligere.

Molde er en trivelig by det, men om den er "sentral" nok, ...vet ikke. Da ville jeg foreslått Trondheim som er bedre plassert på kartet m.h.t reisemåte, fly/tog/bil og båt faktisk...

Jeg vil prøve å undersøke litt vedr. lokale/overnatting, ser for meg at vi må avvikle et sådant "stevne" på en plass med litt "gjør det selv"-opplegg. Et leirsted/campingplass e.l. Hotell i Trondheim sentrum tror jeg er uaktuelt..og DYRT !!

(Dessuten kan jeg se for meg resepsjonisten på Royal Garden når det fyres opp 2-3 747`er med full guffe på hotellrommet.. [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image])

------------------

Åge Olsen, Molde

atcc@molde.online.no

http://home.sol.no/~ageolse" TARGET=_blank>Air Traffic Control Center

 

[Edited by Åge Olsen 17-09-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...