Gå til innhold

Stavanger Scenery??


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei Folkens.

Jeg lurer bare på om det er kommet noen scenery "addons" til Stavanger området? Eller hvis det er noen som holder på å lage scenery til Stavanger, venligst gi beskjed.

Har letet ganske lenge nå, men har ikke funnet noe enda!! Hadde vært fin om noen visste noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei

Det er godt at dere blir enig til slutt [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Personlig synes jeg det er fint at folk kommer med innspill til ting de ønsker og ting de ser er feil. Jeg er sikker på at Jørgen ikke på noen måte mente å insinuere at N98 teamet gjør en dårlig jobb (hvem kunne mene det????), og kommentaren hans er ikke nødvendigvis rettet mot N98 Teamet heller, det finnes da mange som driver og pusler med scenery utvikling, og jeg er enig at det er synd at ikke noen har gått løs på Stavanger.

Det er nok heller ikke så lett som å si "lag det selv", man kan ikke forvente at folk har verken lyst, interesse eller ork til å lage scenery, selv om de gir uttrykk for hva de synes mangler.

Vel, nok om det, jeg har sluttet å røyke, så jeg er sur [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/frown.gif[/image] ( [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image])

Charlotte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Okay. Jeg kan godt lage Sceneryet selv, men da trenger jeg hjelp, jeg vet da ikke hvor jeg kan downloade et slikt Programm, og så har jeg ikke penger til å kjøpe et heller. Så hvis dere vet noe om hvaor jeg kan Downloade det,så vennligst gi meg beskjed.

IVAR: jeg misforsto jeg og, burde jo ha sett at den var rettet til Jørgen. Tar på meg skylda litt jeg for det jeg sa.

CHARLOTTE: Fint at du har sluttet med røykinga, for jeg klarer det ikke. Keep up the good woork!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Vel, nok om det, jeg har sluttet å røyke, så jeg er sur [image]
[/image] ( [image]
'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image])

Charlotte

Hei Charlotte!

Bare noen støttende ord. Jeg vet akkurat hvordan du har det. Jeg tok min siste røyk for en drøy måned siden, og samboeren fikk noen ufrivillige bjeff fra min side i starten. Jeg kan trøste deg med at det verste kun varer i et par dager, og så er det bare 'vanen' som henger igjen. Den store ildprøven for meg var å kjøre drosje en hel helg uten røyken (man har jo ikke lov å røyke i drosjer, men nesten alle sjåførene pumper som besatte! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image])

Lykke til videre!

 

------------------

Bjørn O.

henjum@online.no

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...