Jump to content
Sign in to follow this  
Andrew Thomsen

Milviz Boeing 737-200c Braathens

Recommended Posts

Et fly jeg har vokst opp med, og endelig sitter jeg i forsetet. Flyr fint denne, var veldig stabil approach ENLI, hvor den har vært i real-life rute en periode. Det er opsjon til combi, FMC, og tilmed en combi cargoluke man kan åpne. Det medfølger også "gravel kit" - og da gjetter jeg det er mulighet for en Busy Bee repaint. Legg også merke til jeg har besøk av 330 skvadron på Lista. ;)

Mvh - A.Thomsen - Milviz Fanboy

EDIT: Utgåtte bilder fjernet.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vakkert fly. Må kanskje skaffe denne. Busy Bee 737 var det aller første flyet jeg satt i (Fornebu til Bardufoss) så det hadde vært gull med en paint til den :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg liker denne maskinen bedre og bedre. Dokumentasjon som følger med er minst på nivå med "de der andre". Har sittet en stund og prøvd å retracte gravel kit'et på nesehjulet, men ennå ikke fått det til. Det ordner seg nok etterhvert. Ellers er jo paintjobben førsteklasses, og kontoret meget realistisk, og en smule slitt. Ikke en eneste MFD å se, kun runde glass jeg kan kakke i stykker med fingertuppene (har faktisk prestert slikt på jobb, hysj...hehe).

Vedlegger et bilde fra kontoret. Fra en noe stresset landing Gardermoen, da jeg ikke er helt fortrolig med betjening ennå, men touchdown ble jo silkemyk. Det jeg liker med denne cocpit'en er at tallene er lesbare uten at jeg må hive på meg lesebriller eller zoome inn. 😎

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fine shots. Har selv denne, men lenge siden jeg har hatt den installert. Fin modell, men synes den hadde litt bugs og dårlig flight model. Bla. knapper som lager lyd selv om de ikke togles, flyet nærmest kaster seg til siden etterhvert som jeg skur på hdg og urealistisk høy fpm selv ved idle thrust ( flyet skyter i vei som en rakett). Men kanskje det var noe galt med og på tide med et nytt forsøk?

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

En noe stresset landing som sagt - er lenge siden jeg har flydd så mye som i det siste, tiden har jo gått til scenery design. Men med P3D 2.5 og nye fly, nytt skjermkort og TM Warthog så flys det her. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har vi et skript som gir alt i Braathens-farger automatisk like? Om vi har det, er det fint om noen sender det til meg slik at jeg kan bruke det :) 

Fantastiske bilder Andrew! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bare lyden i cockpit på denna gamle klasikern er en fryd. Mye meir heimkoslig enn all verdas pemmer, demmer og gegger.
Minnes jeg likte godt en jeg hadde både i FS9 og FSX, men husker ikke hvem som hadde laget den. Var 737-200 og om jeg husker rett 300 og 400

Lurer på om vi konverterte den til FSX sjølve i og med de ikke laga den lengre på den tida. Noen som husker produsenten ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
På 2.10.2018 den 22.04, Jan Tore Pettersen skrev:

Hadde Tinmouse 737-200 i FS9.Var det den?

Nei det var en payware. faktisk en av de første flya jeg kjøpte meg. Såpass tidlig i leiken att den blei liggende ei stund i og med jeg ikke hadde så mye peiling den gangen. Å før jeg fant flightsim.no til og med. Trudde den var i FS9 mappa i backup disken min men fant den ikke der. Har FSX backup på en anna disk så mulig jeg har blanda mapper når jeg jeg rydda sist. Ska sjå om jeg finner den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Er vist en å anna av disse som fortsatt er i trafikk. Kom over en tubefilm i kveld av en Canadian North 737-200 combi.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...