Gå til innhold

Dette skjer på Fornebu


Gjest

Anbefalte innlegg

Dette er Telenors bidrag til Fornebu prosjektet. Ser ut som det blir flere Charlotte-filer etterhvert [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Nederst på siden kan dere se hvilken del av det gamle Fornebu Telenor har fått.

http://www.telenor.no/byggeplassen/fornebu/bilder.shtml"'>http://www.telenor.no/byggeplassen/fornebu/bilder.shtml" TARGET=_blank>http://www.telenor.no/byggeplassen/fornebu/bilder.shtml

 

Charlotte

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mmmmmmm...Går du med tanker om et Fornebuprosjekt? Altså ingen flyplass, bare fine bygninger? Hvordan går det med Holmenkollen forresten? Jeg saumfarer daglig alle sidene på Flightsim.no etter «Charlottefiler» [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] og blir nesten skuffet når jeg ikke finner noen. Men den som venter o.s.v.

Mvh

Bjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Charlotte, det er flott at du jobber med prosjekter om den framtidige bruken av området hvor den gamle flyplassen lå - spesielt med tanke på landmerker rundt Oslo; kanskje til og med din høyst private stripe på Snarøya som et "spesial-addon".

Gardermoen ligger der, og iallfall jeg - som en hyppig bruker - savner ikke Fornebu "en millimeter". I den grad noe er avgjort, er det vel klart at det ikke blir noen kommersiell flyplass på den siden av Oslo. Men vi kan jo ønske "dumme bygninger" dit vi vil.....

Det er absolutt(!!) ikke starten på enda en lokaliseringsdiskusjon fra min side, bare en meningsytring, men kanskje stikker jeg en finger (kanskje hele hånden) inn...... [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Jeg ønsker addons til Norway98 så realistiske som mulige, og som ikke minst viser resten av verden hvordan det egentlig ser ut her. Du er jo et strålende eksempel på dette med "Charlotte-filene" som er i bruk hos hundrevis allerede. Tenk en som laster ned Norge med addons, og finner en flyplass som ikke finnes? "Va' f.. e' nu de' här???"

Keep flying - as real as it gets - snart har vi 2000!!

Hilsen Roald

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det kan være at du missforsto en smule Roald. Hvorvidt man ønsker at det finnes en flyplass/stripe på Fornebu var ikke i første rekke med henblikk på MSFS, det var nok mer i virkeligheten. Hvorvidt det finnes en her eller der i MSFS spiller mindre rolle ettersom man slipper å sette seg i bilen og kjøre dit for å fly seg en tur.

Min intensjon er å gjenskape synlige landemerker slik de eksisterer i virkeligheten, ikke finne opp nye flyplasser [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] Blir det ingen stripe på Fornebu i virkeligheten så tror jeg neppe det blir i MSFS heller (med mindre man skrur datoen tilbake).

Charlotte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, de er ikke laget i 3D Studio, jeg bruker VOD for å legge på plass grunn elementene og finjusterer manuellt i en texteditor (ie Wordpad).

Hvordan Fly! lager slike objekter aner jeg ikke, ikke har jeg Fly! nå og ikke har jeg planer om å skaffe meg det.

Charlotte

[Edited by Charlotte 15-09-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sommerstid var det "faste" ruter med variasjonsmuligheter. Dvs at flyet gikk på avtalt tid fra utgangspunktet og hadde avtalte stopp underveis. Ville du til Lillesand, så kom du dit og ville du bli plukket opp ved Tvedestrand, så avtalte du også det.

Dette i følge en kollega, men hvordan det blir fremover mot høst/vinter aner jeg ikke...

 

Bjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...