Jump to content
Sign in to follow this  
Ivar Hestnes

Airbus/Nimrod ekte Display units

Recommended Posts

Seriøst Airbus prosjekt?

 

Vurderer å selge 6 stk display units fra ett Nimrod militært fly. Displayene er laget av Thales, og er eksakt samme størrelse som airbus bruker. Jeg gamblet på at skjermene var samme størrelse som Boeing bruker når jeg kjøpte de, men airbus sine DU er litt mindre enn Boeing sine. Displayene er kvadratiske selvsagt.

 

Akkurat nå fungerer de som kule brevvekter og bokstøtter siden jeg ikke er interessert i krympede displays til 737-simmen.

 

Det ser ut til at displayene er VGA basert, men siden de er militære så er det komplett umulig å få tak i koblingsskjema på de. Har man flaks så er det identiske koblinger i airbus, og en som er elektronikkyndig kan sikkert være i stand til å koble de over på ett VGA-kort. Det krever dog litt kompetanse å klare dette.

 

Displayene er ikke gamle, og er produsert ca 2007. Noen av de er sannsynligvis ikke brukt engang da plastdekselet foran displayet var på. Pris og foto på forespørsel. Dette er uansett ekte greier og prisen blir deretter, men prisen blir uansett latterlig billig i forhold til å kjøpe ett ekte airbus display på "høggern". Jeg betalte en bra slump penger for dem selv. Ett av displayene er demontert for å lete etter "clues".

 

Google "nimrod glass cockpit" så ser du hvordan displayene ser ut. Plastramma i forkant må lages på nytt for å matche airbus utseende. Det er vel uansett enkleste jobben med ett sånt prosjekt. Skjermene selges 6stk samlet.

 

Vurderer innbytte forslag/bud/kombinasjon også. Real 737 deler, hus, båt, hest, elektrikertjenester eller noe annet spennende ;)

 

Ta kontakt på epost: ivarhestnes at hotmail dått com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...