Gå til innhold

"Virtual Enter Air søker piloter"


Kim Jørgen Brenna

Anbefalte innlegg

templatemo_header.jpg

 

Virtual Enter Air søker piloter med B737NG-rating, og VATSIM-IDen i orden, til stillinger til både sine polske og sin norske base ved Oslo Lufthavn Gardermoen.

 

Lei av å fly rundt i Norge, og oppleve den ene SAS-maskinen og  Norwegian-halehelten etter den andre?

Virtual Enter Air har åpnet en ny base ved Oslo Lufthavn Gardermoen i et forsøk på å rekruttere norsk klientell til sitt VA.

 

Vi er en veldig liten gjeng som for øyeblikket kun består av èn norsk, og resten polske sim-piloter som har som mål å kunne gi den mest beste opplevelsen blant VA's i Europa.

Hos Enter Air har man flere baser (Bl.a Polen og England), et mangfold av destinasjoner, samt AD-HOC flights som blir postet på hjemmesiden med jevne intervaller.

 

Ta en titt innom!

 

http://www.enterairva.pl

 

Håper vi sees. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann Geir,

 

Her er det bare å bli med. Vi er som sagt et lite miljø som streber etter virkelighetens Enter Air, en ledende AD-HOC og charterspesialist fra Polen.  Det er blitt opprettet baser og ruter som  ikke opereres av virkelighetens Enter Air. Men målet for hele konseptet er jo lek og hobby med en vesentlig faktor på realistiske prosedyrer. :)

 

Når det gjelder cargo, så har ikke vi noe ren frakt-trafikk. Men vi kan skimte med plutselige AD-HOC oppdrag til hele verden, med alle typer frakt. For noen uker siden lå det ute et charteroppdrag til Sharm-el-Sheik av Miss Poland 2014-kandidater, og as we speak er det kamp om hvem som får oppdraget av å fly 120 polske soldater til Cold Response i vårt kalde nord. :)

 

Administrasjonen i "selskapet" er oppegående, vennlige og med fokus på at pilotene skal ha et morsomt og variert sted å bedrive hobbyen sin, og er alltid åpen for en prat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gofi Privat

Heisann Geir,

 

For noen uker siden lå det ute et charteroppdrag til Sharm-el-Sheik av Miss Poland 2014-kandidater, og as we speak er det kamp om hvem som får oppdraget av å fly 120 polske soldater til Cold Response i vårt kalde nord. :)

 

 

Det der med og frakte Misse kandidater er faktisk en av mine spesialiteter, har laget meg en prosedyre med 747 som gjør at så fort jeg har satt standard trykk, er det bak i toppen av 747 og ned i den spesial bygde sofa avdelingen med inngående samkvem med kandidatene :-) Har en stor 46 tommer skjerm som er koblet opp i mot flightradar som gir posisjonen gjennom acars, foretrekker lange turer :-)

 

Ser veldig bra ut dette, skal prøves. Goffen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...