Gå til innhold

DCS: MiG-21


Fredrik Edvardsen

Anbefalte innlegg

Den svært lovende MiG-21 modulen som er under utvikling hos Studio BECZL har endelig fått en utgivelsesdato. Datoen man skal huke av i margen er 31. mars, Beczl selv har sagt at den kan tilogmed komme før.

 

Her har man ikke spart på noe, alle systemer er modellert, de har tilogmed modellert "ground clutter" på radaren (det har ihvertfall aldri jeg sett i en simulator tidligere) og selvfølgelig med en "advanced flight model" slik de andre flyene i DCS har.

 

Jeg håper flere her inne tørr å ta noen skritt inn i DCS-verdenen når vi endelig får det første supersoniske jagerflyet. Avslutter med et par bilder av den utrolig lekre cockpiten.

 

attachment.php?attachmentid=90495&d=1383710132

 

attachment.php?attachmentid=91955&d=1387715834

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som folk sikkert har fått med seg så har det ennå ikke blitt sluppet noen MiG-21 til DCS. Grunnen til dette er at interne problemer i teamet førte til at hovedmannen bak prosjektet pakket snippesken og gikk. Men heldigvis har resten av teamet klart å samle sammen bitene og nærmer seg nå med stormskritt en release. De slapp en ny video denne uka som virkelig ser fantastisk ut, legg spesielt merke til lys og skygger i cockpiten.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...