Gå til innhold

Kvass Landing!


Truls Bjørkvold

Anbefalte innlegg

Kvass landing!

En Sunnmøring ble ansatt som flyger i Braathens. På den første flyturen fra Gardermoen til Vigra Flyplass ved Ålesund, kom flyet inn i en turbulent kastevind som sendte det rett ned i stup. Sunnmøringen klarte imidlertid å rette opp flyet tett før det gikk i bakken og han smøg det mellom fjelltoppene utenfor Ålesund. Etter en stund gikk han ned for landing på Vigra flyplass og satte flyet så brutalt ned på bakken at det nesten spratt opp igjen. Så slo han motorene over i revers med så høy effekt at han nesten fryktet de ville skjære seg. Samtidig bremset han så det skrek mot asfalten. På ganske kort tid klarte han å stoppe flyet, bare noen meter fra kanten av rullebanen!

-Puh, sukket Sunnmøringen, mens han tørket svetten av pannen. Han skalv som et aspeløv, og var helt våt i ansiktet. Dette var faen ta meg den korteste forbannede rullebanen jeg noen gang har landet på!

-Ja, sa annenflygeren, like skjelven. Og så inn i helvete bred!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...