Gå til innhold

Douglas Super DC-3


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

... eller C-117 Skytrooper, som den også ble kalt. I praksis en Dakota med kraftigere motorer, større sideror og andre modifiseringer for å tilpasse flyet til etterkrigsbehov. Er fremdeles å se i bruk Sør-Amerika, men begynner å bli noe sliten etter mange års tjeneste. Du finner den hos Flightsim.com , og den er FREEWARE (!), men langt på vei i samme kvalitet som hos payware ;)

 

gml1.jpg

 

gml2.jpg

 

gml3.jpg

 

gml4.jpg

 

gml5.jpg

 

gml6.jpg

 

gml8.jpg

 

gml9.jpg

 

Bruker den mest til tunge bush-oppdrag med vanskelige inn og utflyvninger, og den gjør jobben med bravour.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flotte bilder som vanlig Ernst. Dette flyet ser unektelig ut som noe som må testes.

 

Veldig flott, men hvor kan texturen lastes ned?? Virker litt meningsløst å bare vise flotte bilder. Hensikten med en slik apetittvekker må jo være å automatisk sette opp en nedlasting. Lær av Andrew!!! Har lett på nettet, men ikke funnet texturen til nedlasting.

 

Beklager, men denne posten fremstår nokså frekk for min del. Mulig det ikke var hensikten. Det er fult mulig å spørre etter link på en annen måte enn slik som gjort over her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

He he, hensikten med bildene var å fortelle at det finnes en god freewaremodell av dette flyet, og at det kanskje var interessant for andre å snuse nærmere på den. Skrev jo hvor man kunne finne grunnmodellen, og paint`n finner du på samme flightsim.com , sammen med en rekke andre painter. Følger også en interessant tråd om modellen borte i "uthuset" :) .

 

...... takk Fred, du kom meg i forkjøpet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Alt i orden, ingen som depper her :/ .... hvis du ikke får napp i lenkene, så skal du bare logge inn på flightsim.com, og bla gjennom filbiblioteket blant de nyeste fsx-addons, så finner du både modell og Paints :) . Modellen har vært tilgjengelig ei stund, men paintene er bare dager gamle, og hver Paint inneholder snarvei til modellen. Lykke til og god helg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...