Gå til innhold

Om dere vil ha det kan jeg levere...


Anbefalte innlegg

Tromsø endte på 4600 kroner (jeg glemte som vanlig å ta høyde for momsen). Men dette er cirkapris for 10,2 km2, som er nok til å dekke de fleste flyplasser.

 

Gardermoen og Kjevik spanderer jeg. Mine to "hjemmeflyplasser", som jeg skulle ha uansett, om jeg så måtte selge sjela mi til f...! :grin:

 

Som sagt, dette er en liten oppfordring til å snakke med lokale myndigheter, så kanskje det blir billig for oss. Jeg kan ellers opplyse om at jeg klør i fingrene etter å sette i gang med ENVA og ENAT. Alta bildet jeg ser på Finn Kart er suverent...og eneste mulighet til å få Alta perfekt...tenker da spesielt på vanndata :smile:

 

Tromsø er så og si ferdig. Litt arbeid igjen på ENBR. Kjevik er ferdig. Alle tre med dag, natt, vinter. Planen er å utgi de snart, og slenge med vår/høst senere. Regner med en uke til, så blir det utgitt.

 

Dette har vært morsomt. Ligger helt på grensa av hva Globalmapper og Photoshop CS5 klarer, uten å bryte sammen :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 74
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Jeg har sjekket ut ENKB, og det finnes et fint 20cm foto for hele øygruppen...men det blir alt for mye arbeid, og alt for dyrt, for å si det mildt. Å kjøpe et foto for kun flyplassen vil ikke koste mye, regner med rundt 2500 kroner max. Men å betale så mye for apron og litt gress når man samtidig ikke har råd til å fikse det defekte MS terrenget på hele øya...jeg kan ikke helt se hensikten as is today. Hadde jeg hatt en MS textur (landclass) som kunne gjøre holmene naturlige (les: steinete) derimot, hadde det vært mer interessant. Men en skal og ta med i betraktningen at jeg ikke kommer til å lage custom 3D modeller der.

 

Men lager noen bygninger, og vi tar med fjellet bak flyplassen og fremfor alt, Vestbase, vil det begynne å ligne noe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner ikke helt hvordan, men det blir bedre for hver gang. Det har mye med erfaring å gjøre, og at en sørger for materialet en starter med er bra. Runway Ahead markeringer fra Kjell Arild løfter også kvaliteten noen hakk :smile:

 

En syk ting jeg ikke skjønner er: Google fotosceneryet for ENTC var 277MB. Dette sceneryet (vårt scenery :grin:), er kun 33MB...og bedre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke lest alle postene i denne tråden, men syntes jeg så noe om at innsamlingen var avsluttet?

 

Om jeg fortsatt kan bidra med noe, så vil jeg gjerne det. Du har jobbet så lenge og mye for å gi ut prima scenery helt gratis. Jeg vet ikke om noen som har gjort dette så lenge som du har, men jeg vet ikke om 'de andre' fortsatt er aktive da, siden jeg har vært borte en stund. Er Arne Sundsbø og co fortsatt aktive? Eller Bengt Lennartson?

 

Uansett - om det fortsatt er mulig å bidra, så oppgi gjerne (eller send meg) kontonummer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Innsamling til ENTC gikk på rekordtid.

 

I ettertid viser det seg da at reglene for bruk av kartdata er endret, og jeg kan utgi og dele med dere det jeg laster ned fra norgeskart.no.

 

I den forbindelse kan jeg på det varmeste anbefale Globalmapper. Den bruker jeg til å sette alle geo jpg'ene sammen, reprojisere, og til å lage egenmekket geotiff. Men GM koster 2500, så den er ikke for alle.

 

Men for de som selv vil lage fotoscenery, så er jeg ganske sikker på det finnes gratis alternativer.

 

Arne holder litt på med NA til tider. De andre er ikke mye aktive, men Kjell Arild Bersås og jeg jobber sammen med Værnes :smile:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg sendte mye bilder fra Sola til Arne Sundsbø i gamle dager for å lage fotorealistisk scenery for Norske Flyplasser. Det var tider :) Tok til og med flytimer kun for å ta bilder fra lufta. Instruktøren var ikke spesielt fornøyd med det.

 

Men igjen, jeg vil gjerne bidra. Om du ikke trenger ressurser til dette prosjektet så et av de mange andre.

 

Jeg setter stor pris på din innsats og hva du gjør for freeware-miljøet. Send meg en PM om du har noe på gang men mangler ressurser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...