Gå til innhold

Om dere vil ha det kan jeg levere...


Anbefalte innlegg

  • Svar 74
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Skulle gjerne gjort litt selv, men det siste året har fått meg til å innse det er grenser for hva jeg klarer, og i tillegg er jeg hjemme bare halve året i slengen, ellers world-wide. Drittlei sistnevnte, men ikke noe jeg kan gjøre med den saken. Skomaker, bli ved din lest (pest), osv :wink:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Burde jo vere overkommelig å samle inn til det, jo flere jo mindre i snitt per hovud er nødvendig.

 

Kan alltids sette opp ein paypal konto til dette/følge opp denne, men sikkert andre som kan gjøre det :)

 

Er ikke verre enn at om man ikke når summen innen en gitt periode at pengene blir tilbakeført til donor minus evt. gebyr som paypal tar per transaksjon.

 

Vet ikke hva tanker folket har om det?

 

Om det blir til dette, så vil jeg på vegne av meg selv og Virtual Norwegian bidra med 300 kr.

 

JT

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tromsø blir absolutt siste gang jeg kjøper et flyfoto her i landet, for så i sitte i uker, kun for å eksperimentere det på plass. Jeg orker ikke mer av det (har fått ENCN til å passe sånn noenunde nå, etter et stygt antall timer)...

 

Problemet er dette: Når en kan laste billedbitene direkte inn i SBuilder fra Google Tile Server, blir fotoet perfekt sentrert. Kjøper man et separat foto (som jeg gjør), er koordinatene i UTM. Uansett hvordan jeg konverterer og roterer på bildet, blir det alltid litt feil. Men det er snakk om feil på bare noen få meter, så en skal vel ikke se bort fra jeg er litt (for) mye perfeksjonist.

 

Hovedårsaken er forskjellige koordinatsystemer, og TRO meg, jeg har prøvd mye, og diskutert dette med mange GIS eksperter. De bekrefter at diskusjonene omkring dette er enorme, og det "lureste" for meg er å eksperimentere bildet på plass. Dette har jeg klart med ENGM, ENBR, og snart ENCN. Men orker ikke dette en gang til, bortsett fra Tromsø. Og det blir siste gangen. Jeg vil ikke mer leve med at verktøy og data jeg bruker er ufullstendige, med hensyn på ekstern import av foto.

 

Jeg prøvde og (ikke alltid det går), å importere fotoet i SBuilder. Men der er problemet at SBuilder har en bug for utregninger av Northern Hemisphere...og denne bugen blir ikke fikset. Bugen forårsaker at bildet blir litt rotert i forhold til runway, og det er ikke "bare" å korrigere for slikt.

 

Så Tromsø blir det siste fotoet jeg kjøper.

 

Jeg vil heller snakke med Google, og prøve å få en tillatelse til å laste opp det jeg rendrer direkte fra deres tile server. Får jeg ikke det, blir Tromsø mitt siste offentlige fotoscenery.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg med tillatelse fra Andrew, opprettet en paypal konto som skal gå til Tromsø fotoscenery.

 

Ønsker du å donere til prosjektet kan det gjøre via paypal konto opprettet på photosceneryaon@gmail.com

Kommer tilbake med en litt mer proff link/side senere.

 

Som sagt, alt går uavkortet til kjøp av lisens for utgivelse av Tromsø foto scenery.

 

For spørsmål om denne paypal kontoen så sendes det til samme mail som over eller pm til meg(er ikke like flink å logge inn her, så send helst mail)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...