Gå til innhold

Lennart har nå valgt å pensjonere seg


Jan Nordberg

Anbefalte innlegg

Leser idag en melding fra Lennart, at han har funnet det best for sin helse, å pensjonere seg fra videre arbeid for flightsimmen som han har holdt på med i 15 år. Fra alle oss som har hatt gleden av hans arbeider vil jeg få takke for all interesse og alle timer som er nedlagt til vår glede. Vi som har vært med noen år og som så frem til en mulig ny utgave av Norske Texture vil savne ham som bidragsyter innen dette felt. Men vi kan vel være sikre på at han vil følge utvikling med stor interesse fortsatt.

Så kom igjen alle sammen, la oss se om vi ikke kan ta arven videre, og gi FS noen nyheter som vil glede ham på hans flyturer.

Det er jo flere ting på gang nå, så 2013 bør kunne bli ett år til felles hygge og fornøyelser med flightsimmen.

Takk skal du ha, Lennart!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Bare en ting å si til Lennart ...Tusen tusen takk for det arbeidet du har gjort i alle disse årene for oss simmere:

Synd at helsen svikter men sånn er det bare og lite kan vi gjøre for å endre det, så da er det bare å nyte den tiden som en har fått på best mulig måte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tack skall ni ha grabbar.

 

Ja tiden går och man blir inte yngre med åren. När kroppen inte vill mer så är det dags att lägga av. Men det har varit väldigt roligt genom åren. Och vilken fantastisk utveckling det varit från FS98 med "sockertoppsfjäll" och helt platt jord fram till dagens fantastiska FSX med glob, mesch och allt annat.

Jag vet att jag gjorde den första texturen över huvudtaget med lysande lampor i lantbrukstexturen till FS98. Plötsligt så lyste det i gårdarna på natten. En sensation på den tiden.

Nuförtiden är det inte lika enkelt att göra något nyskapande.

 

Tack alla och jag kommer att höra av mig då och då här i forumet. Flyg försiktigt.

Mvh

Lennart

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for alt du har bridratt med på FS-fronten alle de årene jeg har vært med for å gjøre det bra enda mye bedre (og ikke minst likt hvordan vi har det her i Skandinavia). Ønsker deg alt godt for helsen, plei den og stell godt med den! Samtidig velkommen inn i pensjonistenes rekker og med ønsker om et riktig godt nytt år til deg Lennart! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...