Gå til innhold

Virtual wings pro


JRE

Anbefalte innlegg

Et lite tips til de her som holder på med en trafikkflyger utdannelse og ønsker å trene IFR. Virtual Wings Pro er utrolig bra selv om den kun inneholder en Cessna 172 og en TB20. Aerodynamisk sett den beste simulatoren jeg har testet (Denne var jeg en del av beta teamet for oxo). Selve landskapet over norge er ikke detaljert, men den har korrekt terreng elevation og 100% korrekt NAV hjelpemidler. Dette gjør innflygingen til f.eks Mo I rana spennende i dårlig sikt [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]. CD'n Inneholder så godt som hele verden [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] http://www.cat3.com"'>http://www.cat3.com" TARGET=_blank>http://www.cat3.com

Forøvrig synes jeg personlig det beste som finnes i SIM verdenen i dag er arbeidet Norway-Teamet har gjort for FS98!!! Da jeg så bildene for 2000 kan de regne med at jeg mer en gjerne betaler penger for et slikt arbeid.

Mvh

Jan Roger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...