Gå til innhold

'FS2000'-bildene - WOW!


Gjest

Anbefalte innlegg

Jeg så nettopp de nye bildene til Team Norway, og jeg sier bare WOW! Og så at dette går an i FS98, da? Hvorfor har ikke tidligere scenery blitt laget på denne måten? Det var jo nesten som hentet fra Flight Unlimited 2! Og så står det '...testbilder med texturer produsert i en fart'! Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at det ferdige resultatet må ligne sterkt på ekte fotografier. Riktignok så det ut som om det var noe som ikke stemte i overgangen mellom sjø og land, men det er vel det som er problemet med slikt 'elevated mesh'-scenery i FS98, så det ordner seg nok i FS2000.

Ettersom jeg har sett utviklingen til FS2000 den siste tiden, så holder jeg igjen en eller flere knapper på denne simulatoren foran andre. Sceneryet ser som sagt utrolig bra ut, og den fortsatt åpne arkitekturen som tillater bruk av paneler, fly og scenery fra FS98 er jo det som igjen redder Microsoft. I tillegg synes jeg at flyene ser meget bra ut, og det ER noe spesielt med å fly store passasjer 'cruise'-fly. Jeg gleder meg til å fly Concorden. Jeg har vanskelig for å tro at MS slipper ut en overlyds flymodell uten å ha jobbet for å få den realistisk. Og så endelig en ekte turboprop! ...Og regn, lyn og torden! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Når det gjelder Team Norway: Vi er UTROLIG heldige som har en slik gjeng som gjør en slik innsats for FS-miljøet. Dersom sceneryet blir på 500-650 MB så er det klart at det må slippes på CD-ROM og dermed må koste penger. Jeg hadde ikke hatt noe mot å betalt for Norway 98 slik vi kjenner det heller. Det er et helt fantastisk stykke arbeide som det er lagt ned tusenvis av timer i. (Dette med størrelsen er jo egentlig litt synd, da. Er det ikke noen smartinger der ute som kan lage et system som unzipper scenery når FS trenger det? Det hadde vært noe.) Stå på, Team Norway!

Fremtiden ser lovende ut! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

------------------

Bjørn O.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig i at dette er fabelaktig bra!

Antar teamet har "filter textures" og/eller "MIP-mapping" slått

på på de testbildene som er lagt ut. Selv foretrekker jeg å

fly uten denslags smurning og det kunne være interessant

å se et eller flere eksempler uten.

Anmoder herved Svein om å lage noen smørefrie eksempler som Dag kan legge ut sammen med de som ligger ute fra før ;-)

------------------

Harald Hagen

Harstad, Norway

harald.hagen@online.no

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Det går mot FS2000 og gledeligvis også nytt sceenery for denne programoppdateringen dersom vi er heldige. For meg som selv etter over ett år bak spakene i FS98 ikke er helt fortrolig med saker og ting kunne det vært artig å ser en lett forståelig oversikt over hva som er det helt nye og revolusjonerende med FS2000, hva som går sammen av addons til FS98 i det nye programmet, og i hvilken grad og på hvilken måte FS2000 vil fungere sammen med SB og Voice. Vil multiplayer bli som før?

Jeg har bestilt FS2000, men når kan jeg vente den?

Hilsen Ola, LN-ABE, som snart flyr solo med seilfly - og det er moro!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Christian skriver

quote:

Hei! Den Piper'n på bildet der (LN-NAH) fløy jeg med sist fredag! Kult!

Vel, er ikke helt samme flyet. Den virkelige LN-NAH er en Piper Archer II (PA-28-181) som har fast understell. Den på bildet er egentlig en Arrow III med innfellbart landingsstell og er endel sprekere enn Archeren. Den kan lastes ned fra http://www.flightsim.no/norway98/download.html"'>http://www.flightsim.no/norway98/download.html" TARGET=_blank>http://www.flightsim.no/norway98/download.html .

------------------

Harald Hagen

Harstad, Norway

harald.hagen@online.no

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan nevne at sceneryprogrammet Airport & Scenery Designer versjon 2.0, er kommet i hus, fra USA. Der kan "alle" lage terrengmoddeller, slik som screenshottene til N98-teamet viser. Håper selv å lage et slik scenery for Nordvestlandet til oppunder juletidenene og at mange flere vil være med på å lage scenery add-on til Norge. Vi får mange gledelige timer i vinter også.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen.

Selvsagt er et godt add-on scenery ikke mye til tess før gode macroer og texturefiler er på plass, og det er dette som er styrken til N98. Når jeg i tidligere innlegg sa at "alle " kan lage add-on med terrengmodell, så er en jo avhengig av godt garnityr [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image] slik som N98-gutta har prestert. Flott.

------------------

Birger Blomvik

Kr.sund N....NORWAY

//http://home.sol.no/~bblomvik/page6.html

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...