Gå til innhold

Virtuelle flyselskap?


Bendik

Anbefalte innlegg

Vanskelig å hjelpe uten å vite dine preferanser; liker du propell eller jet best? Liker du Europeisk eller andre store selskaper. Det finnst VA for det aller fleste selskap. I tillegg finner man enkelte som har flere selskaper i en paraply.

 

Selv kan jeg også anbefale DeltaVa.org, der kan du i tillegg til Delta også fly Air France, KLM og noen andre selskaper som Delta har tilknytning til(codeshare i Skyteam). Med andre ord, rom for variasjon.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flying Tigers Group:

http://www.flyingtigersgroup.org/portal/

 

Her kan du bli med i et av mange selskap(Qantas, Lufthansa, United og mange flere) Du velger selv om du ønsker å fly kun for det selskapet eller om du vil fly for alle selskapene I FTG samt en del allianseselskap(BA, AA, ANZ osv).

 

Du kan fly PAX, Cargo eller Classic. Flyturen velger du selv fra FTG sin Flight Schedule(Basert på data fra Flightstats) hvor du lager en pre-file. Turen logges med FTG eget Acarsprogram som logger alle nødvendige data og disse sendes med et tastetrykk til serveren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...