Gå til innhold

Nikon D700 med batterigrep


Anbefalte innlegg

Selger mitt Nikon D700 pga for lite bruk, Det er behandlet fint å er brukt fire ganger, Det er fullformat kamera FX

 

11,500,-

 

"Nikon D700 utvider Nikons serie med speilreflekskameraer i FX-format, med banebrytende teknologi og ytelse i et kamerahus i diskret størrelse.

 

Den svært følsomme CMOS-sensoren med 12,1 megapiksler har en ISO-rekkevidde fra 200 til 6400 (som kan utvides), og er utstyrt med en selvrensende støvfjerningsenhet. EXPEED bildebehandlingsmotor gjør det mulig å knipse bilder med suverene detaljer og tonegradering opptil 5 b/s (8b/s med MB-D10-batteripakken og EN-EL4a-batteriet (ekstrautstyr)). Det avanserte motivgjenkjenningssystemet gjør at eksponeringene blir optimale, og det støttes av Nikons anerkjente 51-punkts AF-system, som følger motivet nøyaktig selv i svak belysning. Valgbare bildekontroller effektiviserer kameraets bildebehandlingsfunksjon, noe som er tidsbesparende under etterbehandlingen, og en 3-tommers LCD-skjerm med høy definisjon støtter to Live View-moduser samt en HDMI-videoutgang. D700 beskyttes av et solid kamerahus i magnesium som er forseglet mot ytre påvirkning, og er et perfekt balansert digitalt speilreflekskamera som takler uventede situasjoner uansett hvor du fotograferer."

 

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35718683 for bilder

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...