Gå til innhold

Fly måtte gå rundt på Schiphol pga annet fly idag


Hans Øyvind  Lunde

Anbefalte innlegg

På storflyplasser så kjøres det gjerne tett, og det er nok flere go-arounds per dag, på grunn av landing foran som ikkje har komt seg av rullebanen i tide. Sjølv om det kan kjennes dramatisk ut for pax, så er det nok ganske normalt ja.

 

Den totale innsparelsen på kapasitet er større enn om man skulle kjørt separasjon som ga garanti for at flyet foran kom seg av :)

 

Har snakka med med både piloter og ATC, og her er dei enige, heller risikere nokon få go arounds per dag, enn å kjøre større separasjon på final.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De som kjøle fly vet ikke veien,,sa Xn da jeg henta en litt småskjelven søtnos på GMoen. Hu hadde opplevd sin første GoAround men skjønte ikke hva som skjedde eller hvorfor. Ikke så lett for en med begrensa Norsk kunskaper å følge med på hva Norwegian personalet sa over høytalern. Så jeg fikk litt av en jobb å forklare "fenomenet på typsik Thai-Norsk :grin:

 

Hu var helt oppgitt over att "de som kjøle fly" ikke viste veien :whistle:

 

fant løsningen da vi kom hjem for mens hu dusja etter reisa hadde jedg satt opp simmen så letta vi fra GMoen og tok e GoAround fordi det var fly på rullebana. Så til og med å løse opp i språkbarierer kan simmen hjelpe til med ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...