Gå til innhold

Canon XF100 Profesjonelt Videokamera Selges


Anbefalte innlegg

Kun brukt to ganger, kameraet ble kjøpt for to månder siden hos fotovideo på nettsiden dems, koster 25 995,-

ink. mva.

Selger det for 22000,- for jeg har greid å rota bort håndkontrollen, CF følger med

 

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=35285139

 

Info om kameraet

 

XF100-seriens eksepsjonelle ytelse gjør dem velegnet for en rekke bruksområder, og XF105 er enkel å integrere i et studiooppsett eller flerkameraopptak, takket være HD-SDI-utgang, tidskode inngang/utgang og Gen lock-inngang.

 

Opptakskodek med kringastingskvalitet og enkel integrering av arbeidsprosesser

I likhet med Canons avanserte XF300-serie lagrer XF105 og XF100 MPEG-2 Full HD-video i et industristandard open-source MXF filformat til Compact Flash (CF)-minnekort med en hastighet på opptil 50 Mbps, med 4:2:2 fargekoding som sikrer mer fargeinformasjon for etterbearbeiding av bildene.

 

CF-kort er raske og robuste, og er dermed både praktiske, kostnadseffektive og lett tilgjengelige sammenlignet med solid-state-medier som ofte benyttes for profesjonelle videoopptak. Begge modeller har kontinuerlige opptak og Dobbelt opptak - en funksjon som gir anledning til å lagre det samme opptaket på to separate CF-kort samtidig. Under opptak kan et kort som ikke er i bruk, skiftes ut eller initialiseres.

 

Canon MPEG-2 MXF videofiler er fullt kompatible med redigerings- og prosesseringsprogramvare fra Adobe Systems Incorporated, Apple Inc., Avid Technology Inc. og Grass Valley?, som sikrer at videomakere enkelt kan integrere XF105 og XF100 i arbeidsflyten. Canon XF Utility programvare og plug-in for Apple Final Cut Pro og Avid Media Composer medfølger som standard.

 

Canons høykvalitets kamerasystem

XF100-serien har en av de mest avanserte kamerasystemene i sin klasse med suveren full HD-kvalitet. Begge modeller har allsidig, ny 10x zoom, 30,4 mm vidvinkel Canon HD videoobjektiv, med rask blenderåpning opptil f/1.8. En åttebladet metalldiafram gir også nærmest sirkelformet, pen bakgrunnsuskarphet, mens et økt antall bevegelige linsegrupper reduserer kromatiske avvik og objektivets totale størrelse - noe som gir økt fleksibilitet. En tre trinns digital telekonverterfunksjon kan også brukes til å utvide objektivets brennvidde med 1,5x, 3x eller 6x og dermed sikre større nærhet til objektet ved behov.

 

XF105 og XF100 har også Canons avanserte optiske bildestabilisatorsystem, spesielt tilpasset XF-modellene, som gir tre stabiliseringsmetoder, standard, dynamisk og strømdrevet.

 

Canons nye 1/3 type, 2,07 megapikslers CMOS-sensorsystem lagrer video med full HD-kvalitet med ekte 1 920 x 1 080 oppløsning. Dette er en tilpasning av 3CMOS sensorsystemet som ble utviklet for XF300-serien. XF100-sensoren har fargefilter med Bayer-mønster for å sikre høy følsomhet og bredt dynamisk spekter. Teknologi for høyhastighets dataavlesning, minimerer også problemet med rolling-shutter som kan oppstå med andre CMOS-videokameraer.

 

Kreative alternativer med 3D Shooting Assist

I likhet med de større XF300-modellene, har også XF105 og XF100 mange kreative opptaksprogrammer. 1080/50i, 1080/25p, 720/50p og 720/25p er tilgjengelige programmer, og ulike opptaksbit-hastigheter kan velges, tilpasset ethvert arbeidsprosjekt. Videoopptak med langsomme og raske bevegelser, intervallopptak og Frame Recording (for "stop-motion" animasjonsfilmer) er mulige, i tillegg til 3-sekunders Pre Rec-funksjon.

 

XF100-serien har enda flere valgmuligheter i form av nye funksjoner som Infrarød og 3D Shooting Assist. Infrarød-programmet (IR) kan aktiveres med en bryter foran på kameraet, under objektivet. Med innebygd IR-lampe og valg mellom grønt og hvitt lys, kan XF105 og XF100 lagre flotte, dramatiske nattopptak - perfekt for filming av villdyr eller ved dokumentarfilming.

 

For å kunne overvåke opptakene har begge videokameraer en stor sidemontert LCD-skjerm på 8,8 cm (3,5") med 920k-punkters oppløsning som gir en unik klarhet. Innebygd waveform-monitor (WFM) og Edge Focus gjør det lett å sette opp bildet, med menyvalg som utføres med joystick-grensesnitt. En 0,61cm, 260k punkters elektronisk søker med 100 % dekning er også tilgjengelig.

 

En manuell objektivring gir kontroll med fokus, zoom og iris, og en sidemontert bryter gir rask veksling mellom funksjonene. En rekke innstillinger, inkludert iriskontroll, kan også justeres med egendefinert knapp/programhjul-kombinasjon.

 

Videokameraet har også en dedikert knapp for veksling mellom manuell fokus og autofokus (AF). I tillegg til Canons ansiktsgjenkjenning AF og unike Instant AF-innstilling, finner du også en ny Face-Only AF-innstilling som begrenser autofokuseringen til registrerte ansikter - en funksjon som er spesielt nyttig ved fotografering av enkeltpersoner - som for eksempel nyhetsjournalister ute på oppdrag.

 

Avansert lyd

Videokameraenes suverene bildekvalitet kompletteres med avanserte lydopptak. Uavhengig lyd kan lagres ved å kople eksterne mikrofoner til de to XLR-inngangene, mens en frontmontert integrert mikrofon lagrer stereolyd. Begge modeller kan lagre 16-bits lineær PCM-lyd med 48 kHz, som gir en lydkvalitet som er egnet for profesjonell bruk eller kringkasting.

 

Canon Professional Services

Eier du et XF100-videokamera, får du tilgang til Canon Professional Services (CPS) videotjeneste. CPS-videotjenesten tilbyr profesjonelle brukere av Canons produkter en eksklusiv, gratis tilgang til en rekke fordeler som prioritert reparasjonstjeneste eller direkte støtte fra Canon Professional-representanter over hele Europa. Du finner mer informasjon om fordelene med CPS-medlemsskapet her: http://cpn.canon-europe.com/content/services.do.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...