Gå til innhold

DCS: Mustang


Fredrik Edvardsen

Anbefalte innlegg

Endelig har Eagle Dynamics avslørt noe av det de jobber med, og den neste maskinen ut er alle jagerflys bestemor; P-51D Mustang. Hvordan de har sett for seg at den skal passe DCS-verdenen vet jeg ikke, men dette blir moro uansett. En Mustang med samme realisme som Black Sharken og Hogen kan ikke bli feil.

 

The Fighter Collection and Eagle Dynamics will release their next Digital Combat Simulator (DCS) aircraft in 2012: the legendary P-51D Mustang. The Mustang was among the best and most well-known fighters used by the U.S. Army Air Forces during World War II. Possessing excellent range and manoeuvrability, the P-51 operated primarily as a long-range escort fighter and also as a ground attack fighter-bomber with bombs, rockets, and machine guns. The Mustang served in nearly every combat zone during WWII, and later fought in the Korean War.

 

The DCS: P-51D Mustang will be modelled at the same exacting detail as the existing Ka-50 Black Shark and A-10C Warthog Digital Combat Simulation (DCS) aircraft and it will be online compatible with them. Based on many years of restoring, flying and maintaining Mustangs, The Fighter Collection brings its unique ability to portray this aircraft in its full glory.

 

The P-51D will be the first aircraft in the Flying Legends series that focuses on historical aircraft that have set benchmarks in combat aviation. This series of simulations demonstrates the broad scope of DCS simulation environment and its ability to introduce aircraft from all eras into a common simulation environment. While the P-51D started as an internal technology demonstration, it has evolved into an independent product that adds an all new dimension to the DCS universe. The development of the P-51D and other Flying Legends series aircraft definitely does not preclude the continued development of modern aircraft.

 

More details of DCS: P-51D Mustang will be made available closer to product release later this year.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er helt enig, selv om jeg også ser poenget til de som mener at en Mustang ikke har noe å gjøre i DCS-verdenen. Såvidt jeg har forstått så vil dette blitt litt som å fly en Mustang i dag, det vil ikke bli lagt til noen oppdrag fra andre verdenskrig eller noen andre fly fra denne tidsperioden. Men jeg tror den blir morsom uansett, i mine øyne er det ingen som i det heletatt kommer i nærheten av ED hva realisme gjelder, og en realistisk Mustang er det vanskelig å si nei takk til ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp, leste gjennom forumtråden hos DCS nå nettopp, og det virker som utviklerene tar høyde for å skape den beste flight model noensinne. Sitat: En flight model som er så realistisk at IL2-ess kommer til å rive seg i håret allerede ved takeoff :cool: (ikke det at jeg påstår at IL2 er videre realistisk ved vanlig flights)

 

Håper bare at bakkegrafikken tar seg grundig opp sammenlignet med det meste man har sett tidligere siden man kan fly langsomt og lavt med en P51 på en måte dagens fightere ikke gjør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tja, Mustangen er jo raskere enn både Hogen og Black Sharken, så den blir faktisk det raskeste i DCS, frem til den fremtidige fighteren kommer på banen :P

 

Er enig med deg når det gjelder bakkegrafikken, noen ting ser bra ut, men veldig mye er utdatert. Har dog tro på at Nevada sceneryet deres vil bli mye bedre, der skal du jo introdusere en ny grafikkmotor med blant annet støtte for Dx11.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er jeg enig med deg i, firkantede fjell hører liksom ikke hjemme i 2012. Nevada sceneryet ser veldig pent ut, men det er litt som Mustangen, det passer ikke helt inn i resten av DCS. Det er noe som skurrer med NATO vs Russland i Las Vegas :P

 

Men når alt kommer til alt gleder jeg meg til både Mustangen og Nevada sceneryet. Alt som kan bidra til å lokke flere brukere over til DCS er bra. Håper Mustangen vil pirre interessen til endel warbird-entusiaster. Selv om det ikke blir i en andre verdensktigssetting så er det jo fortsatt mye bedre enn FSX. I DCS kan man jo dogfighte og jeg tror nok ED sin Mustang vil være den mest realistiske Mustangen på markedet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er en First Flight-video av en av de som har preorderet DCS:P-51D. Ser bra ut, men merk at dette fortsatt er Beta og at den av den grunn trenger litt mer arbeid (lyden er ikke helt på topp, samt at det er enkelte texturefeil).

 

[video:youtube]

 

Ser ut som at det kan bli bra, ja. Håper de fortsetter med andre Warbirds i tillegg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hatt endel turer med henne nå og jeg er virkelig forelsket, ja, det er en beta, men hun er langt mer ferdig enn mange såkalte "ferdige" produkter jeg har prøvd til f.eks FSX. Lyden trenger litt mer arbeid, men hun høres svært bra ut, tilogmed "the mustang howl" er med, og noe lignende kan jeg ikke påstå å ha hørt i noen annen simulator tidligere. Jeg er dog overrasket over hvor enkel hun er å fly, "wear and tear" på motoren er ikke implementert ennå, så man slipper å tenke så altfor mye på det, og det er litt å holde styr på under take off og landing men så fort man får henne i lufta så er det som å seile på ei sky ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Denne simmen ser virkelig bra ut grafikkmessig, og jeg er likte godt den videosnutten av Mustangen.

 

Jeg ble litt forelska i den da jeg så den på et flystevne på Sola for noen år siden. Jeg ser dere nevner at lyden trenger forbedringer, men jeg synes å huske at den var veldig ulik det jeg opplevde på stevnet. Det var nesten som å høre en Harley i forhold til andre typer motorsykler. Det slo skikkelig i magen for hvert stempelslag, eller hva det heter. Skikkelig trøkk.

 

Men dette så bra ut! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...