Gå til innhold

FLG 2012


Gjest Geir-Finstad

Anbefalte innlegg

  • Svar 207
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Som alle år tidligere når det er blitt avholdt realtime under FLG blir den endelige listen gitt ut til hver enkelt deltaker på fredag, og også presentert på storskjerm i lokalet. Listen er satt opp med tanke på hvilke ratings man har, og er satt opp slik at alle skal få ca. like lang tid i løpet av eventet. Dette er gjort fordi det rett og slett ikke fungerer med første mann til mølla. Jeg forstår godt usikkerheten dere kanskje føler, men jeg lover dere at både Daniel og jeg har satt opp lista slik at det skal bli så rettferdig som mulig.

 

Enhver som har fått sett foreløpig staffing liste skal ha fått beskjed om at den er nettop foreløpig. Den ble sist endret i går kveld. Grunnen er at enkelte ATC-deltakere har meldt seg av, og nye har meldt seg på.

 

Er det noen som er misfornøyd med vaktene, så står man fritt til å bytte internt med andre sålenge du innehar korrekt rating til posisjonen. I perioder med lav trafikk (f.eks. få avganger etter kl 21), kan man også koordinere å stenge en posisjon man er satt opp på. Dette er helt ok, men koordiner dette med de andre som er på vakt da. Om noen ønsker å vite hvordan de er satt opp, send meg gjerne en PM, så skal jeg besvare det, men merk at fortsatt er denne foreløpig.

 

Status på dere som har S2 med MA-rating er totalt 6 timer hver, bortsett fra en person som fikk 8 timer for å få kabalen til å gå opp. Jens Leo, du er også satt opp på lista, da du er registrert som deltaker på FLG.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Er det noen som kommer til å legge ut stream av flygninger(pilot og atc) evt andre ting som skjer der? Hadde vært morsomt å fulgt med for oss som ikke er på FLG

 

Hei Christoffer.

Det er lagt opp til live stream av eventet hele helga.

Dette kommer til å bli vist på FLG hovedsidene.

 

http://www.flightsimlan.com/2012/index.php/en/

 

Ellers så har du også muligheten til å bli med på Vatsim og ikke minst Multiplayer eventer under FLG.

Ingenting av dette er "lukket" for oss som er der oppe så det bare å joine uansett hvor du befinner deg.

 

Velkommen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må nok ha litt erfaring før du entrer Vatsim, men inne på Multiplayer er du veldig velkommen.

Hvis du er så uerfaren som du sier så er det nettop der du burde ta en tur og spørre og grave.

Her er det mange med lang og bred erfaring som gjerne deler med deg. Fikk selv ett stort løft etter jeg ble med der og det tror jeg også flere andre har hatt.

 

Ps: På MP serveren er det ofte noen å treffe hele uka hvis du gruer deg for å dukke opp når det virkelig er folksomt der inne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...