Gå til innhold

Nytt om MS Flight


Terje Tjæreberget

Anbefalte innlegg

Jeg føler faktisk med freeware-folket, det virker som de må satse på x-plane eller forbli på fsx. Hvordan er det med andre franchiser på pc. Støtter feks battlefield 3 hjemmelagde modder offisielt eller må man bruke hakka versjon?

 

Takket være krefter i MS tidligere, faktisk også Bill Gates som var passionate for simulatoren var FS og community på godfot. Tror ikke Aces ville ha blitt axa så fort om de gamle entusiastene fikk bestemme.

 

Med det nye teamet laget også MS en ny markedsmodell hvor de ønsker prosenter av alle addons. Antagelig er ikke avtalen så bra når pmdg ikke er så begeistret. Det trengs en god del investeringer for å lage en simulator. Skal man ha best mulig eyecandy virker det som bare store developers kan få produsert det. Om hardcore pc piloter skal få den beste grafikken avhenger av om third party vil samarbeide med ms flight. Heldigvis har freeware developers alternativer. Aerosoft luftet også tanken på å lage en ny simulator, grafikkmessig kunne de gjøre det like bra som ms flight tror jeg. Men jeg skjønner litt bedre hvorfor folk er sure på ms flight etter å ha lest forumer.

 

-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 97
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Ang. dette med sceneryet og at man sannsynligvis må kjøpe verden stykkevis... Egentlig så synes jeg det er helt greit. Jeg bruker aldri default terreng uansett. Jeg vil ha et så detaljert terreng som mulig slik at det går an og navigere etter det.

 

Når det gjelder dødsdommen over freeware og tredjepartsprogrammer, er jeg veldig uenig med Microsoft. Jeg lurer på hva argumentasjonen deres for dette er (evt. andre ting enn å tjene penger).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitat fra Marius

 

"Ang. dette med sceneryet og at man sannsynligvis må kjøpe verden stykkevis... Egentlig så synes jeg det er helt greit. Jeg bruker aldri default terreng uansett. Jeg vil ha et så detaljert terreng som mulig slik at det går an og navigere etter det."

 

Det er et godt poeng du har der og jeg skjønner tankegangen, men for min del så blir det for store begrensninger at du ikke kan starte hvor som helst i verden, uten å måtte betale ekstra for det, og hvor lang tid vil det eventuelt ta før hele verden blir tilgjengelig i butikken, og eventuelt hvor mye må en regne med å betale?

 

Om ikke hele verden, iallefall de områdene man flyr mest i?

 

Når jeg bruker en "Flysimulator" så vil jeg ha muligheten til å kunne fly hvor som helst på kloden også, ikke bare i avgrensede områder som en må betale for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jan Henrik: Det har vel litt med hva man vil bruke simulatoren til. Om man vil bruke den til VFR-navigasjon så er jo landskapet av stor betydning. Men om man er IFR-pilot så er jo ikke sceneryet mellom flyplassene egentlig av noen betydning i en simulator, så lenge selve flyplassene er riktige, som jeg antar er det du sier.

 

Tiden før alt dette evt. blir tilgjengelig, og prisen, er jeg også bekymret for. Time vil sho.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I fare for å bryte meg bort fra mengden her :grin: Men eg ser faktisk litt frem til flight på en måte, er selv stortsett bare en VFR simmer, men det ser jo litt artig ut å bare suse 500ft AGL over Hawaii i Icon A5 da :) Så lenge Hawaii er godt detaljert så er det jo område og utforske i noen timer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...