Gå til innhold

Takk for meg!


Fred Solli

Anbefalte innlegg

Så det holdt ikke med en PM. Det var mail du ville ha. Hadde du valgt å svare meg på en saklig og ordentlig måte Agnor hadde denne tråden aldri eksistert.

Dysleksi eller ikke, dette er da et fora med tekst? Forresten kom dette med dysleksi på banen etter min hentydning til at manualen var ett greit sted å begynne når man har gått til anskaffelse av et av de mest avanserte addons å oppdrive.

 

Skal være enig med deg at det som skjedde rundt Iris var vel litt over kanten, men det dukket opp noen "syndere" på PM og beklaget ovenfor meg personlig. Case closed fra min side.

 

Men jeg må få lov til å legge til her Agnor at denne tråden ble i utgangspunktet låst av deg etter ditt første innlegg. Den ble åpnet igjen etter at du hadde moderert svaret ditt noe uten at du lot det komme frem at den var redigert i ettertid. Nei, stå på og kos dere her inne. Jeg har sagt mitt her og ønsker deg. Dag og alle andre lykke til videre.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 68
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Jepp, god ide forresten! Det blir ikke hverdagskost at ting blir moderert i det hele tatt, det har vært ekstraordinært mye i den seneste tid grunnet at man har ligget litt på etterskudd før jeg begynnte. I beste mening, kommer til å følge litt med fremmover, men å gi langt større spillerom!

 

Nei, Mads, han har selv laget en egen post om seg selv og sin avskjed og da er det sannelig lov til å svare også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du viser lite respekt for at jeg faktisk forsøker å holde en viss kontroll her inne. Du prøver mine avgjørelser hardt ja, og anklager meg for dobbeltmoral når jeg forklarer hva jeg synes om Freds holdning på en åpen og saklig måte. Det handler ikke om utstøting det handler om å si i fra hva man synes er rettferdig og ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da har jeg fått sagt ifra om hva jeg mener er unødvendig her inne mtp oppførsel ovenfor andre og mange andre har fått sluppet til.

 

De fleste ser ut til å være ganske takknemlige for at jeg har ryddet opp i mye grums, og det er veldig godt å høre. Ikke artig når det blåser som værst på toppene, men av og til er det nødvendig å ta et oppgjør med en ukultur.

 

Kommer ikke til å kjøre så hard stil videre som i starten, det trengs en viss takhøyde her og det taes til følge. Takk for konstruktive bidrag på PM og til andre som har sagt i fra hvordan de helst vil ha det. Alt dette følges opp!

 

Jeg setter endelig punktum for denne tråden. Årsaken til at jeg avslutter diskusjonen er at jeg ikke sier meg villig til å ta opp videre diskusjon forhold som omhandler det å virke som moderator på Flightsim.No.

 

Dersom du har meninger taes dette direkte opp med moderatorene, ikke i forum

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...