Gå til innhold

Takk for meg!


Fred Solli

Anbefalte innlegg

  • Svar 68
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Andreas: Greit nok at du mener modereringa er god som den er nå. Men når vi diskuterer på DISKUSJONSdelen av forumet bør diskusjoner få gå litt før den blir stengt. Både pga folk må få ha forskjellige meninger og diskutere de, samt at diskusjon fører til mer kunnskap og evner til å se ting fra andres synspunkt. Nå en tråd da blir STENGT (som har skjedd den siste tiden) blir forumet da begrenset for vår del. Da går det ikke an å diskutere lengre...

 

ENDRET:

 

Jeg mener også folk burde la ting gå litt "over hodet" sitt når det gjelder kommentarer. Det er MYE som både jeg og andre har vært innblandet i som, til tross for forklaring av kommentar, har blitt sett på som MOBBING eller trakassering. Slapp av litt folks! Ta ting med en klype salt...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ut som det er et litt brennhett tema dette her, så trår varsomt.

 

Synest det er greit med modereringen som har vert her i det siste, det kan til tider ta litt av med unødvendig "ironi/drittslenging/sarkasme/klage på filleting" osv.

 

Fred, jeg og mange andre ønsker deg med videre på forumet pga alt det positive du har å bidra med!

 

Agnor, jeg synest det er bra noen tørr å bli varm på fingra. Har full forståelse for at det kan vere vanskelig å vurdere enkelte tråder. Mulig det har vert litt overkill, kanskje ikke, men noen må ta vurderingene, briste eller bære.

 

Fredrik Hofstad Haugen, av de gangene jeg har sett at du har renska så har jeg vert enig i det, du har hatt en ganske høy terskel, men når det er nødvendig så har du gjort noe med det.

 

 

En ting jeg ikke liker er at tråder blir slettet(er det spesielt god grunn -ok) , men heller steng tråden og avslutt med om at "nå er det nok"

 

hvitt%20flagg.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er tåpelig å fare slik opp over moderering, og særlig når folk drar inn billige poenger som "demokrati". Joda, vi lever i en høydemokratisk del av verden, men dette forumet er ikke staten Norge, Sverige, Danmark eller noen annen stat. Dette er et privateid diskusjonsforum, åpent og gratis for alle som vil være med. Det eneste som kreves tilbake er at man holder seg innenfor de reglene som er satt for bruk av forumet.

 

Etter hva jeg har oppfattet er dette et gjengående problem. Vi får endelig en moderator som tør å ta tak i klovneriet, og da blir det ramaskrik. Det er helt opp til eier og de som har blitt pekt ut til å moderere dette forumet å sørge for at det blir brukt i henhold til reglene, så jeg skjønner ikke hvorfor det alltid skal bli så mye bråk rundt dette?

 

Det er over 5000 brukere av dette forumet, så selvfølgelig blir det krasj mellom meninger og påfølgende diskusjoner/krangler. Men om noe er i strid med reglene, så skal man vel ikke begynne å sture om det blir moderert? Hvis du låner bilen til kompisen din, og du kræsjer den, vil du da gjøre opp for deg, eller kjefte på han og/eller rømme byen?

 

Fred, du er en fantastisk resurs og en topp kar, men jeg støtter deg nok ikke ved akkurat denne handlingen. Du får ha lykke til hvor enn du velger å skrible fra nå av, og jeg regner med å se deg på fremtidige arrangementer. Det er selvfølgelig ønskelig at du blir her på forumet, men om dette ikke er noe du vil, så respekterer jeg det. So long, og vel tilbake! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aleksander Milde

Greit nok at det er 5000 medlemmer her. Men hvor mange er aktive på forumet? Det er faktisk ikke så veldig mange, og da skal det ikke mye til for å skape et dårlig miljø.

 

Og demokratisk sett angående pollen Agnor lagde, så er det faktisk over 50% som vil ha mindre moderering enn det er per idag...

 

Det jeg reagerer mest på er stenging av tråder. Kan ikke huske det har skjedd så alt for ofte før Agnor "kom til makten", likevel så har det gått strålende her inne. Diskusjoner og anger i trådene må man tåle, det ordner seg som regel til slutt :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan dere ikke gi noen eksempler på stengte tråder? Jeg har verken sett eller hørt noen stengte tråder, og har ikke savnet poster.

 

Og denne tråden synes jeg da sannelig viser at det er stor takhøyde for diskusjon. Det er en svært skarp knivsegg denne tråden balanserer på. At den grenser til mobbing og offentlig uthenging av Agnor er det ingen tvil om - men jeg regner med at fs.no ønsker også å vise at de lytter.

 

Jeg spurte Reidar Fredrik i stad om han har fått slettet trådene sine siden han var så irritert på Agnor. Nei, ingen av hans tråder var slettet. Har noen av dine poster blitt slettet? Nei. Kjenner han noen som har blitt utestengt? Nja, han visste om to stykk. Venner av deg? Nei.

 

Jeg regner med at de to personene som har blitt utestengt (aner ikke om det er sant en gang) har gjort seg vel fortjent til det. Muligens var de nære venner av de som vil melde seg ut? Jeg vet ikke, men noe må det jo være siden det har skapt så sterke reaksjoner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

 

Dette er nesten til å bli helt matt av, alle mennesker fortjener repekt uansett om de er advokater, ansatt i forsvaret, lærere ,pensjonister eller skole-elever.

 

Hva har dette å si? Kan vi ikke være høfflige mot hverandre og heller ta det skikkelig ut med humor.(kan være rått nok det :))

 

Værsåsnill å ikke melde Dere ut, det er så forferdelig mye jævelskap her i verden om ikke vi skal lage problemer for hverandre i ett fora, for det vi elsker å holde på med,flightsimming.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Helt greit du har meninger Andreas men han har påtatt seg jobben som moderator og da må han forvente at han får litt pepper for det han gjør og det er det som følger med en moderatorjobb ....

Han blir ikke mobbet men fortalt hvilke upopulere tiltak han har gjennomført og ser du ikke forskjellen på det da syntes jeg heller du forholder deg stille her fremfor å komme med sånn kritikk ..

Personlig har jeg ikke noe mot noen her inne men noen poster av og til uten å tenke igjennom det de skriver

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt greit du har meninger Andreas men han har påtatt seg jobben som moderator og da må han forvente at han får litt pepper for det han gjør og det er det som følger med en moderatorjobb ....

Han blir ikke mobbet men fortalt hvilke upopulere tiltak han har gjennomført og ser du ikke forskjellen på det da syntes jeg heller du forholder deg stille her fremfor å komme med sånn kritikk ..

 

Helt enig!

 

ENDRET:

Nå ga jeg nettopp eksempel på tråd som er stengt/begrenset/slettet da Marius :) Var en del kommentarer der i går, men fjernet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er bra at moderatorene tar i mot kritikk, men guriland...

 

Det går an å sende kritikk via privat beskjed også. Nå står vi her rundt Agnor og en haug kaster stein mot ham. Jeg synes ikke det er greit.

 

Og at 50% ønsker mindre moderasjon er jo flott. Hva med de noen-og-førti som ønsker dagens eller sterkere nivå? Skal vi bare drite i dem?

 

Men nå takker JEG for MEG i DENNE tråden. Natta!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad

Hmmm, jeg vet ikke hva jeg skal si til dette, men en ting er sikkert, jeg er en enkel fyr og kjenner noen av de som har meldt seg ut og blitt meldt ut, og jeg forstår det desverre så alt for godt. På fora her kan tråder sensureres, slettes med mere uten en eneste forklaring. Har faktisk blitt banna selv jeg, fordi jeg tokk et oppgjør med tidligere moderator som påsto at jeg var alkoholiker med mere, men han ble jo borte etterhvert.:-) Jeg tror som jeg har sagt tidligere, innfør alder i profil, så hadde dere sluppet voksne versus yngre, blir fort litt gal komunikasjon der desverre. Synd at det blir slik som dette. Jeg forlater også siten her og ønsker alle lykke til.

Agnor, ikke lett jobb dette, men du må huske på at det er litt historie her på fora, folk er drit lei sensur men moderasjon med forklaringer hadde hvert flott. Tror mange av oss har blitt mykere mot hverandre, og står tettere etter disse årene med samlinger, godt og få et fjes på personer. Lykke til videre. Vi sees sikkert på FLG 2012.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Hva skjer nu da? Om alle dere som sitter med masse kunnskap blir å melde dere ut?Torbjørn takket for seg,nu Fred og Geir og JJJ antyder att han sitter på gjerdet og vurderer å melde seg ut.

Fortsetter dette så blir det snart bare stillt spørsmål her inne

mens ingen kan gi ett fornuftig svar lengre.Dette er en urovekkende utvikling som snart kan dra flere med seg i dragsuget av utmeldelser.Selv om det blåser friskt på toppan i øyeblikket så håper jeg att dere tar til fornuft og ser hann an litt til før dere melder dere ut.

Det blir fattigslig her inne om der er alt for mange av dere som har mye å bidra med forsvinner og dere vil garantert bli savnet av mange.Så bønnen min er "STÅ HANN AV" så normaliserer det hele seg forhåpentlig snart.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå skal jeg være skikkelig freidig, men jeg sier:

 

Pøh!

 

De som vil stikke får vel stikke da. De stikker på grunn av 4 stengte tråder i løpet av august/september. 2 utestengelser for noen de muligens ikke vet hvem er en gang. De stikker fordi fs.no velger å bekjempe ukultur, mobbing og usaklighet. Hvis noen her har fryktelig imot disse målene så synes jeg faktisk det hadde vært fint om de bare stakk nå med en gang.

 

Med det sagt så kan jeg ikke se at verken Geir-Ove, Fred, Øystein eller Jack er i målgruppen for tiltakene. Jeg kan derfor ikke skjønne at de føler seg rammet. Med mindre noe har skjedd på kammerset. Who knows.

 

Lykke til. Verden går faktisk ikke under. Ta av tinn-foilen og slapp av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig med dere, Stein og Andreas. Skjønner at det å melde seg ut er et sterkt virkemiddel i å vise at man er kraftig i mot noe, men hva er hensikten med å bruke så sterke virkemidler? Jeg synes ikke reaksjonene helt står i stil med det som faktisk er blitt utført. 9 innlegg er slettet/moderert og en tråd ble endret til ren poll istedet for en (kanskje, jeg sier kanskje) lang klagetråd og regler og oppramsing på hva som er korrekt og ikke.

 

Som moderator er det veldig greit at man kan rett og slett ta en avgjørelse på hva som er akseptabelt og ikke. Det er slik at de som bruker forumet bare må finne seg i dette. Å være moderator betyr ikke at man er et talerør for en hel gjeng som kan kommandere deg hit og dit (ellers melder vi oss ut). Det er klart, man bør handle for forumets beste, men tror ikke noen kan si at jeg har gjort med negativ hensikt. De som melder seg ut vet nok at jeg egentlig rydder opp, men melder seg ut i protest om at noen tar et oppgjør med ukulturen.

 

Alle snakker om hvor trasig det er at noen veteraner melder seg ut når de ikke får ture frem på sin egen måte (nei de får ikke det, og det ble et ramaskrik). Langt færre tenkter på de som sitter og ikke deltar på dette forumet fordi de rett og slett ikke tør. Vet om mange som ønsker å delta, men ikke ønsker å kaste seg ut i det fordi det finnes etablerte grupper. Dette handler jo om kultur. Jeg deltar selv på Scanair. Jeg har ikke noe spesiell gruppe-tilhørighet der, snakker så og si likt til alle jeg møter der. Merker jo at enkelte medlemmer får mer "pes" for ting enn andre ville gjort. Akkurat samme ting. Andre får igjen mer ros for samme ting en tredje man kanskje ikke hadde fått særlig reaksjoner p ting. Folk reagerer veldig mye på ting utifra hvem som gjør det, ikke hva som blir gjort.

 

Husker dere hva som skjedde med vårt kjære medlem med dysleksi som gjerne ville ha hjelp til noe med PMDG NGX? Han fikk strengt beskjed om å lese manualen, av Fred. Praktfullt eksempel på hvor hjelpsom han er. Kjenner lusa på gangen, men ære det vil han veldig gjerne ha. Synes det oser ubehagelig mye dobbeltmoral her. En ting er at han hjelper til med eventer og gjør ting for miljøet, men det blir så totalt feil å være direkte frekke og uhjelpsomme mot andre. Hvilket inntrykk skal man sitte igjen med? Husker også spesifikkt episoden da noen hadde vært inne på kontoen hans via en URL. Ikke bare lagde han et ramaskrik om dette (det kan være uvitende folk også), men ønsket også en offentlig uthenging av disse personene. Slikt sier kanskje alt for mye om en person og jeg, personlig, synes disse negative holdningene hans overgår det positive han bidrar med.

 

Å gi meg heftig kritikk og bruke utmeldingstaktikker fordi man er uenig med noen avgjørelser jeg måtte ta, istedet for å sende meg en mail på det er jo direkte barnslig av et voksent menneske. Det er ikke slik jeg er vant med det. Man kan da ta ting redelig opp og få en avklaring på ting istedet for å prøve å lage folk til skurker.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok. For å ha en ting klart. Flysimulator dreier seg om å dele en interesse. Lære seg nye ting og prøve seg frem. Det var det som var poenget med å sjekke manualen har jeg inntrykk av... Prøve seg frem... Det er simulator ikke RL

 

Nok om det. Som moderator synes jeg det nå er upassende at du angriper enkeltpersonen Fred her. Han har bidratt, tatt imot og hjulpet mang en person her inne med ditt og datt. Han har vært med på organiseringen av FLG og som han selv sier holdt foredrag for å "verve" til vår hobby. Snakke om dobbeltmoral blir litt feil her. Du er moderator som skal stoppe mobbing og uthenging av enkeltpersoner, men er ikke det akkurat det du gjør nå? :confused: Pf... dobbeltmoral meg bak!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...