Gå til innhold

Gode vindforhold på østkysten av USA nå.


Fred Solli

Anbefalte innlegg

Sitter og jobber med en skoleoppgave som tar noen timers tid, så hvorfor ikke kjøre seg en liten trans atlantic flight i mellomtiden. Starta fra Trondheim og landa på Keflavik for noen timer siden. Stod der en liten time og tanket fulle tanker (20.8 tonn) og fortsetter ferden nedover mot New York. Artig å prøve å fly inn i et område man vet er litt dårlig vær, da blir man ekstra spent : ) METARn fra KJFK ser ikke ille ut nå, TAFen derimot er det værre med. Signifikante værkart melder også om at man må passe seg for den sinte frøkna. Etter det jeg skjønte regjerer hun helt opp til FL530 og det er jo noe høyere enn vi får NG`ene våre opp i. Blåser 50 KTS motvind akkurat nå, dette var også tatt med i beregninga. Fint at upper winds i FS stemmer med winds aloft ellers i verden.

 

For de som er interessert i vær og briefinger så kan det anbefales wxsupport.com - Air Support som driver denne, og noen av dere kjenner sikkert til disse værbriefinger fra real world! Dette er nå tilgjengelig for hvermann, hvis man registerer seg. Siden kan være noe ustabil og det ser ut til at den er på vei til å bli lagt ned.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...