Gå til innhold

Sparket etter oralsex i fly!


Mads Hjemmen

Anbefalte innlegg

Ja, hvis de da ikke faktisk har funnet en smutthull her Tor, og at akkurat denne aktiviteten, mens man er på bakken, ikke er spesifikt regulert? (enda).

 

Ellers syns jeg presseavdelingen i selskapet har gjort en tafatt jobb her. De burde bare kjøre på med det vanlige når noe litt utenom det vanlige skjer, og forklare at; dette for folk som ikke kjenner bransjen nok kan se litt skummelt ut på bilder, men der og da sannsynligvis ikke ble merket av passasjerene, det var helt udramatisk, våre piloter og crew øver på slike situasjoner hele tiden. Fartøy-sjef/kapteinen bestemmer selv hvor flat lederstruktur han vi ha, på fagspråket kalles det vi så bare for "god CRM".

 

 

Men men, vi lever i en verden full av hykleri, så full etterforskning er nok eneste veien ut av dette. Får håpe det ikke er en company-kultur... :eek:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Enig der. Burde skrevet og forklart hvor viktig det er at piloter ikke er stresset men konsentret, hele crewet sammarbeider slik at stemningen er på topp og stressnivået så lavt som mulig. Skulle pilotene føle "trykket" er selvfølgelig CA klar til å avhjelpe situasjonen. Team work på topp nivå. :blush: Vi på teknisk har jo cleaning jentene rundt oss hele natta. Heldiggrisene oss. :blush:

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...