Gå til innhold

Farlige jobber


Knut Arne Nygård

Anbefalte innlegg

Folk som går med de der latterlige hjelmene på åpent dekk, som om himmelen skulle falle i hodet på de. Hjelmer brukes alle andre steder enn de skal brukes, bare fordi sjefene er livredde for å bli arrestert, forsikringsselskapene regjerer, og arbeiderne er for feige til å si nei til å bruke sunn fornuft. National Pathetic og Discovery (Reprisery) selger dette hver dag, til alle som er dumme nok til å se på det.

 

Et kamera som føres av en med Celebral Parese. Kamera veiver hit og dit, og man ser aldri hva det handler om. Et godt eksempel er Cruise Ship serien. Latterlig hele greia, og det vet jeg, som var på innsiden 1987-1988.

 

Fikk litt blod på tann nå...men fakta er at visse kanaler bare prøver å selge et konsept som stinker, og remediet er å la være å se på det. Visse kanaler prøver nemlig bare å selge dritten sin til Europa. Et Europa som snart er minst like DUM, som kjøper elendigheten.

 

Det finnes et godt alternativ i dag. NRK2. Der kjøres kvalitet, tatt fra før nevnte kanaler, med et kamera som er rolig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...