Gå til innhold

Storbrann på Bergensbanen


Joachim Johnsen

Anbefalte innlegg

Og DER har du grunnen til at jeg alltid velger fly...

 

Ja den var jo saklig. Det eneste som kan forsvare en slik uttalese er om man ser på punktligheta og antal ganger all togtrafikk på østlandet står grunnet teknisk feil av en aller annen art. Men om man ser på antal uhel tog kontra fly, ja da holder ikke den komentaren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror du at det bare er på østlandet togene står? Har hatt store problemer med NSB i løpet av hele skoleåret, og har kommet oftere for sent, enn på tiden som følge av problemer med jernbanen. Kan nevne avsporinger, problemer med signalanlegget, strømkabler som ryker, elektriske anlegg som tar kvelden, tog som rett å slett er slitne, osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig godt at ingen ble skadet under denne hendelsen! Brann i tunnel, være seg snøoverbygg eller annen form for tunnel, er noe av det verste som kan skje. Er tydelig at ombordpersonalet har gjort mye riktig da varme og røyk sprer seg utrolig fort i et slikt scenario.

 

Men over til de materielle skadene, så var det vel ikke akkurat tap av 2 stk 73-sett som NSB trengte akkurat nå. Er gode tog som det ikke er så lett å erstatte med en håndvending er jeg redd. Nå trenger vi ihvertfall flere FLIRT sett! *krysser fingrene*

 

Men uansett, ingen ble skadet, og det er det som betyr noe når noe slikt skjer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...