Gå til innhold

Dokumentar om Dakota Norway


Martin Floor

Anbefalte innlegg

Bortsett fra at pilotens navn er Thore Virik.... Kanskje ikke en dum detalj å få korrekt eller? I rulleteksten sto nemlig navnet riktig,mens i selve intervjuet sto det feil. :)

 

Forøvring er hjemmesiden deres www.dakotanorway.no så det er bare sløvt gjort, å klare det der....Dårlig bakgrunnsarbeid.

 

NÅR DET ER SAGT. 99,9 % av filmen og filmen i seg selv var MEGET bra laget. Bare synd at vi som KJENNER LN-WND meget godt dessverre ikke lenger har tid og anledning til å kunne støtte mer opp enn det man kan....Skulle ønske "dama mi" kunne komme til ENVA en dag jeg sto der med kameraet.... DET kunne vært artig...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En flott utført jobb med en film det bare er mulig å bli glad av å se på syns jeg. :)

 

Tenk så fint å kunne sitte ned når kulden, mørket og snøen laver ned på utsiden med noe så flott som dette å leve og drømme seg bort både framover og bakover med til onsdagskvelder og -ettermiddager langsmed Vestfoldkysten som med en slik elegant og flott dame gjør dette til noe helt spesielt og flott tom. nesten også i verdensmålestokk meiner Meinung nach. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...