Gå til innhold

FLG 2011


Gjest Geir-Finstad

Anbefalte innlegg

Gjest Geir-Finstad

Hei alle simmere. Jeg håper alle har det bra i vår virituelle verden og ber dere om og sette av datoen 18 til 20 mars 2011 for årets FLG event. Det vil komme oppdateringer som endelig bekreftelse ila første uken i januar, så ikke bestill fly enda. Men vi er kommet så langt at vi kan annonsere tidspunkt og følgende stikkord:Lan med alt inkludert, lavere aldersgrense en tidligere, eget opplegg for alle alderstrinn og masse kos og hygge denne weekenden. Så sett av Helgen om du har hvert med tidligere, eller sjekk med noen som har hvert der tidligere for og se om dette kan være noe for deg.

 

En God jul med varierende vindforhold ønskes deg.

 

Vi er 95 % confirmed :-) FACEBOOK INFO

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 337
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

FLG står for Flight Simulator LAN Gardermoen

 

Det har blitt gjennomført 3 år tidligere og etter hva jeg har skjønt blitt en suksess alle gangene. Var selv med på FLG09. Det var veldig hyggelig.

 

Alltid kjekt og sette fjes på de man krangler og diskuterer med her på forumet.

 

Det vi egentlig gjør der er å spille flight simulator. Dag ut og dag inn fra fredag til søndag. Med litt opplegg dyttet inn som presentasjoner etc..

Dette er å annbefale! Kjempe artig hvis man er en simmer :)

 

 

Dette var en hyggelig kalendergave Geir! Gleder meg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

synes dette hørtes skummelt ut, i følge facebok gruppen skal det være 11-12 års grense på flg, dette blir jo somå komme i en barnehage da.. om det bli slik, tenker jeg at det er bare å stå over. Er det noen som vet hva som eller vil bli satt opp av arrangementer?

 

Ja, så stå over da?

 

Husk at du og har vært 11 år...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ta ikke sorgene på forskudd! Hvor mange andre 11-12-åringer ser dere her inne f.eks?

 

Kan ikke påstå det er noen overflod av dem. Selv om man åpner for lavere aldersgrense er det da ingen automatikk i at det kommer flere dusin?

 

 

Jeg ser ikke noe problem i det. Skal ikke se bort i fra at en 12-åring kan mer om det å fly i X-Plane enn det jeg gjør. Og er det da alder eller erfaring som skal være til hinder for om man får delta? I så fall kan jeg kanskje bare droppe tanken å komme - for jeg flyr ikke mye. Syns det er mye artigere å lage ting og se det i simulatoren når det er ferdiglagd, som f.eks. en hangar, et tårn, en terminal eller en hel flyplass..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Geir-Finstad

Det blir stor fokus på at de voksne skal få være voksne, men jeg ser også litt på et opplegg og regime som muligjør litt lavere grense, men om dette blir hele døgnet, eller hva det blir og hvordan er ting vi ser på nå om dagen, det kommer ikke mere informasjon før uke en i januar. De som har hvert på FLG tidligere håper jeg vet av erfaring at vi lager et godt opplegg for de fleste.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har aldri deltatt på FLG tidligere og det kan være spennende, men hva med å få til noe besøk/presentasjon av folk som ikke bare simulerer.

 

Evnt Real ATC - Real pilot osv!

 

Det var en del av sånt, ganske selvsigende på Scandinavian VA sitt treff som var på Entry Point North og Oxford acadamy Kastrup.

 

Jeg har satt som svar kanskje på FB men mest sansynlig blir det et ja når det må bekreftes :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...