Gå til innhold

NAX dokumentar


Agnor Bertheussen

Anbefalte innlegg

  • Svar 108
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Hvis det er noe som er bankers...så er det denne! Dette ser virkelig ut som en knall-film. Jeg setter veeeldig stor pris på at pilotene forklarer underveis, betyr mye for denne typen filmer. Selv om jeg hver gang jeg flyr spør om klapp, og til dags dato ikke har fått....gir jeg ikke opp. Skal til London nå på Lørdag,(DY1302) klokken 08:00, og kommer til å spørre igjen....men intil jeg får klapp..er jo dette den aller beste erstatningen :)....løper å kjøper! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Artig å høre! Det ligger masse hardt arbeid bak denne! Sannsynligheten sier vel at det ikke blir flere slike som kommer fra den kanten, men man VET aldri! Det hadde sannelig vært gøy :) Når dere sier julegave, sannelig en ide! Fin julegave til passe fly-interesserte sjeler! Hmm! Sparer meg for julegave-stress til en viss grad visst jeg :-) *glad*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grunnen til at jeg er flyhekta, var når jeg var 12-13 år så fløy jeg og min mor til LGW med Braathens. Flyvertinna såg at jeg var engstelig for å fly(grunnet en svært turbulent retur på flighten før) så hun spurte om jeg ville hilse på pilotene.

 

Det endte med at jeg fikk sitte i cockpit under landing på Gatwick, og da var det gjort! Husker captain sa til meg: "Nå blir det hektisk her så nå må du vere musestille" :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk, nei, det gjør ikke det helt ennå. Grunnen er enkel, venter fortsatt på tillatelse (flyverden vettu) til å vise bildene fra dokumentaren. Norwegian driver for tiden og ser gjennom at det ikke er noe de mener er problematisk å vise. Så snart den er god, så vil en trailer så klart komme så folk får se litt :-) Tenkte å lage to små trailere på ca 5 minutt så folk får se litt hva de går til når de kjøper denne, det er jo helt naturlig at man vil se en trailer når man skal kjøpe film : )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Følgende røpes herved:

 

ARN-OSL Stockholm Arlanda - Oslo Gardermoen

CREWBRIEF Oslo - Bergen - Stavanger @ OSL

OSL-BGO Oslo Gardermoen - Bergen Flesland

BGO-OSL Bergen Flesland - Oslo Gardermoen

OSL-SVG Oslo Gardermoen - Stavanger Sola

OSL-TOS Oslo Gardermoen - Tromsø Langnes

OSL-SXF Oslo Gardermoen - Berlin Schönefeld

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var DVD`en godkjent fra Norwegian! Driver og renderer de få forandringene som måtte gjøres, snakk om 2 min og noen sek totalt. Sendes vel på server til trykkeri i løpet av kvelden!

 

Fikk forresten en spesiell forespørsel fra Norwegian. Om jeg kunne tenke meg å være med å produsere video med de i fremtiden. Hva som skal lages vites ikke. Så det tar jeg som et kompliment, og takket ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for den.

 

Ja, det er en god ide å bruke stills. Mange fra ifly forumet som sendte meg PM på det og requestet litt forklaringer her og der. Dessuten er det mange norske som vil ha den tekstet så jeg vurderer å kjøre alle med tekst, istedet for bare ENG versjon. Årsaken er at det er langt mer komplisert å legge på tekst i et DVD layer. Det må gjøres under authoring og det skjer ikke her på Gjøvik, men i Bergen. Dermed vurderes det å slenge på tekst på alle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjør en skikkelig korrekturlesing på engelsk underteksting så dette blir korrekt.

 

Slik det var fra promo'en var det litt mye skrivefeil, og kanskje litt for dårlig oversatt fra norsk også.

 

Dette vil dere ha igjen for om dere tenker salg utenfor Norges grenser.

 

Ellers var det en råflott video med knallkvalitet billedmessig :)

 

Stå på! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...