Gå til innhold

Wideroe med callsign FUCKYOU. Se bilde.


Thomas Johannessen

Anbefalte innlegg

Ja, kanskje det ;) Ikke så uvanlig å se mange forskjellige visninger. Dette bildet er fra 18. januar i år og viser LN-LTA tilsynelatende i hover, og det samme er Transaero sin 777. Men bevegelse på kartet hadde de. Kyndige mennesker som kan transponder har sikkert forklaringen. Et PS til Christian: Joda, Ln-WIT er synlig, men den viser 0 speed.

 

0-speed.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det altså en FAKE???

Noe muffins her ja, men den er nok ikke fake, hender at det dukker opp litt av hvert på radaren :)

 

Flightradar 24:

Of course there are exceptions. For example one Lufthansa CRJ900, one LOT ATR-72, one Wideroe Dash, some MD8X from Onur Air, some Saab 340 in Australia, and some private Cessnas are visible.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva slags transpondere flyene har, er ikke noe som er bestemt for hver flytype. Mange selskaper putter nyere transpondere inn i flyene sine etterhvert som de føler for det. Ser ofte flyene til Widerøe, postflyene fra AirSweden, samt noen helikoptere utenfor Stavanger-området. Så aldri disse på flightradaren før i tiden.

 

Grunnen til at farten til denne widerøen er satt til 0 er nok at systemene til maskinen ikke er fullt komatible med transponderen (?).

 

Jeg tviler sterkt på at Thomas har manipulert screenshot'et - hva skulle det være godt for?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er svaret: http://forum.scanair.no/showthread.php?p=524218#post524218

 

Det dere "radar jockeys" leser ned, er mode S-transponderdata og tilknyttet flight-ID. Dette utstyret benyttes ikke - i hvert fall ikke offisielt - av lufttrafikktjenesten i Norge pr. d.d. Hva som legges inn som flight-ID, er knekkende likegyldig --- med unntak for "radar jockeys" som baserer diverse nettsteder med "flight tracking" på plotting av mottatte mode S-data.

 

De fleste velger å legge inn korrekt rutenummer, men i norsk luftrom ikke noe krav om dette. Man skal imidlertid ikke så langt unna før et slikt rutenummer som det som er omtalt ovenfor, vil avstedkomme reaksjoner. At noen i WF eller andre selskaper morer seg med en heller imbesil variant - vel. De om det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...