Gå til innhold

Spennende nykommer!


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Ja rettåslett en nydelig modell og meget troverdige flyegenskaper. Mudry Cap 10 ekte FSX Native ! Samme modell har lenge vært populær i FS9, men nå er den løftet over i en langt mer avansert utgave og nitidig utviklet flight mdl. Ikke så rå som Extra 300, men elegant i bevegelsene og full av charm for den som behandler henne med respekt ;) . Anbefales!

 

cap1.jpg

 

cap2b.jpg

 

cap3b.jpg

 

cap4.jpg

 

cap7.jpg

 

cap9.jpg

 

cap8.jpg

Og hun takler både spinn og sidegliding og det du måtte finne på, men pass på fart og energi. Behandler du skjønnheten respektløst, kan hun fort bli et udyr :grin: .

God tur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Takk skal dere ha.

 

Åssen er flyfølelsen på denne da?

 

Veldig bra ! Hadde nær sagt "typisk fransk, finjustert scharm" :grin: . Dette er jo et fly fra 70-åra med relativt svak motorytelse, og på langt nær den råe rollrate`n man ser på dagens Extra300 og diverse russiske aerobatic-spesialiteter.

Denne modellen må flys med følelse og ett øye på "kula", det er ikke bare å bryte på med joystikka i alle retninger og full throttle!!

Heldigvis, for slik flyvning er direkte kjedelig :tired: .

Jeg er faktisk imponert over hvor bra flght.mdl. de har klart å lage, hvor både spinn, sidegliding, highspeed stall, hammerhead, m.m.m. føles realistisk, samtidig som flyet oppfører seg eksemplarisk lett angående "frames" !!

 

 

Bare litt vanskelig å få ned hastigheten før landing

 

Det har jeg ikke opplevd....? Throttle tilbake, halv flaps, og hun roer seg pent og pyntelig. Full flaps på finalen, og hastigheten er lett kontrollerbar helt ned til perfekte trepunkts ;) . Men hun kan være vanskelig å bremse opp på stripa, da tomgang har høyt turtall og propellen ikke er vridbar ( som i virkeligheten visstnok ).

 

I`m in løøve :grin: .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...