Gå til innhold

Vatsim aldersgrene ?


andreas nærbø

Anbefalte innlegg

Det er jo ikke at vi er redd at folk under 13 skal ta liv av noen på Vatsim. Nå er jo regelverket en gang slik og det er jo der for en grunn.

 

Personlig mener jeg at når man er så ung og ikke har satt seg så veldig inn i det så kommer man ofte med fraser man har lært av Fs sin innebygde ATC. Kommunikasjonen mellom atc og pilot blir ofte misforstått og det kan ta litt av realisme opplevelsen vekk fra andre piloter. Det skal jo ikke på død og liv være 100% realistisk, men en viss standar må man kunne holde. Av erfaring fra når jeg var 13 og når jeg har hørt på andre så blir det ofte mye kluss. Jeg anbefaler deg og lese om hvordan man skal forholde seg på vatsim og hvordan kommunisere med ATC. Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tore:

 

Forskjellen her er at mr Andreas ble hevet ut for det, det ble ikke jeg. Poeneget mitt er at når man først har blitt hevet ut for brudd av en regel, så tviler jeg på at det hjelper noe å spørre VATGOV om man kan få bli medlem igjen selv om man ikke er 13 år.

 

At jeg har rota det til for meg selv stemmer helt klart, og jeg har også fått en vesentlig straff for det også Tore.

 

Jeg mener det er unødvendig å holde akkurat det mot meg nå.

 

 

Back to topic,

 

hold dere til reglene folkens. Jeg gjorde ikke det i VACCSCA, og det har gjort at jeg ikke får lov til å kontrolere i Norge. Og dette på tross av at jeg har vært der i et par år nå med 1000 timer som ATC. Med andre ord, det har ingenting å si. En regel er en regel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lag deg en ny konto' date=' gjør deg 15 år gammel, og god tur. Så kan du bruke deg selv når du fyller 13.[/quote']

Nei, ikke gjør det.

 

Rett nok kan det ikke utrettes samme skade av å slippe til en 12-åring på VATSIM sammenliknet med en 17-åring alene på Norske veier (ikke at jeg mener 17-åringer ikke kan kjøre), men dersom Anders følger dette forslaget utsetter han også VATSIM for reaksjoner mht. amerikansk lov. Det er blandt annet her grunnlaget for VATSIM sin strenge praktisering av 13-års grensen ligger. Engelskkunskaper har overhodet ingenting å si! (med mindre du da vil påstå at en 12-årig Englender ikke kan engelsk)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Aleksander Milde

Hvis navnet ditt dukker opp på Vatsim nå, så vet folk hvertfall det er vridd litt på alderen. Vent uansett. Mye nyttig å lære!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sindre og Kenneth, dere oppfører dere som noen drittunger ved å holde på sånn...

 

Som uttallige folk har sagt: 13 er 13.

Det handler ikke om hvem som gjør skade eller ikke, det handler om å følge regler, lærer man seg ikke til det kan det fort bli problemer i det voksne liv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...