Gå til innhold

Hvilken flytype med SAS?


John Bugten

Anbefalte innlegg

Hadde en flott tur med a321 nedover, kunne følge hele final på videoskjerm....nydelig "[smil]"

 

Oppover ble det en md-81....er jo like alle sammen 81-82-83 kun ant. gallon som skiller de..? Oppover hadde vi kraftig medvind på orkans styrke..noe som medførte en flytur på 1time 40 min fra LHR til OSL + en kaffekopp i fanget...pokkers turbulens hehe "[smil]"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde også en fin flytur med Airbus, SK937 til Seattle(USA's fineste by) 7.juni, en A340 som tilhørte Swedish Airlines System(slogan:"This flight is overbooked").

Du kunne velge kamera rett forover eller rett nedover, eller spillefilm eller spill etc. LCD-Skjerm i stolryggen foran deg. Fantastisk utsyn ved take off og Cruise. Vi fløy rett over Sola flyplass på veien og det var lett å kjenne seg igjen over Hafrsfjorden, som å se det på Flightsim2002! Selv om utsikten forover og til siden var skyet og dårlig var nedoversikten fantastisk bra. Gode stoler ombord, hyggelige flyvertinner(tror de lar de mindre hyggelige jobbe innen Europa). Norge så ut til å være dekt av Lennarts textures!

 

Ang. det du sa om turbulens føles det nok atskillig verre da å sitte bak som passasjer enn å være Pilot in Command i Cockpit!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...