Gå til innhold

Avsim???


Bjørn Erik Stensby

Anbefalte innlegg

Nei, vi sliter fremdeles, i databasen er det x antall filer som forsatt står som MD5 checksum samt enkelte relasjoner som er uten addresse.

 

Det jobbes kontinuerlig med det, men husk at databasen var over 100 terrabyte, vi har også ekstern support dvs vi er avhenging av et eksternt firma som skal jobbe med databasen trygt og da kan vi ikke forvente i den grad vi ønsker at ting skal være på plass med en gang, vi må alle som en konstantere at ting tar tid.

 

Hva er så alternativt, jo vi stenger hele AVSIM i påvente av nytt bibliotek, noe som betyr at AVSIM ikke blir de det engang var, vi forsøker så godt som mulig å få restaurert hele basen med de filene som vi klarte å hente frem via recovery, der av MD5 error.

 

Tidkrevende fordi alt må gjøres for hånd og den sure smaken sitter foratt i fingrene og munnen etter en ukes jobbing så og si døgnet rundt bare for å få på plass nok filer til å åpne biblioteket.

 

Men, forhåpentligvis er vi tilbake til full status selv om det ser mørk ut til tider, så ha tålmodighet enn så lenge.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Det er da noe alldeles for jævlig, at noen skal få ødelagt noe slikt. Skal lure på hvem som hadde interesse av å ødelegge Avsim. Har dere tatt noen for det, eller vet dere ikke noen ting om hvor angrepet kom fra? Skulle hatt tak i den eller de som gjorde det, så skulle de vært banket opp så de ikke greide å sitte ved en pc etterpå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...