Gå til innhold

Ryan Air utvider ytterligere på Rygge


Frode Skjennem

Anbefalte innlegg

Ryan Air har kalt inn til ny pressekonferanse på Moss Luftavn Rygge onsdag 5/8-09. Godt salg av billetter til nysatsningen på Rygge, gjør at de allerede vil utvide med flere destinasjoner. I alle Østfoldmedier nevnes at Stockholm kommer med to daglige avganger. Uansett oppfatninger om Ryan Air, så begynner det å ligne en aktiv flyplass.

Var innom der på søndag eftm. og det var 2 Norwegian og 1 Thomas Coock som var under handling samtidig. Så med nye 36 ukentlige Ryan Air avg. + enda flere fra onsdag, begynner vel "Oslofolka" å oppdage at Rygge er et alternativ 45.min. unna.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En ting ER hvis de klarer å holde åpningstidene som er på Rygge! Vel jeg bor sånn til at ..... De som ikke kommeer inn før stenge tid BØR og SKAL av vises FØR finalen. Hvor blir det av avisnings væska de bruker??? Går den i Vansjø? Koker mye god kaffe av det vannet. På Gardemoen sliter de hvist med grunnvannet. Var gøy da det kun var militære fly, Så mye rart på finaleleggen da ja. Div nasjonale merker. Og Fly typer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...