Gå til innhold

Någon som har provat att göra om det här?


Johan Rönngren

Anbefalte innlegg

Om ni inte har läst berättelsen nedan föreslår jag att ni gör det. Helt otrolig händelse och dessutom ett bevis på att piloter inte är "vanliga människor".

Vidare funderar jag på om någon har provat att göra om bragden i Flight Simulator? Antar att det är omöjligt att klara av det:

http://www.airdisaster.com/special/special-ua232.shtml

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hej Johan.

Som der står i teksten, har man efterfølgende ikke kunnet udføre samme bedrift i en flysimulator, så man må sige det var et utrolig arbejde der blev udført af piloterne i dette tilfælde.

Jeg har kendt til historien i mange år, og har altid beundret deres dygtighed (og måske held) med at få dette fly ned i en stand hvor der trods alt var en del overlevende.

Jeg mener også at have set en rekonstruktion af denne flyvning på "Discovery"

-Happy Landings-

www.acars.dk

Lars Schmidt

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kaptein Haynes og hans crew ble plutselig satt ovenfor en rimelig vanskelig situasjon. På ett tidspunkt fikk de, og reagerte på, 70 forskjellige alarmer pr. minutt! Man kan bare ta av seg hatten for godt airmanship. Denne ulykken brukes i instruksjonen av CISM (Critical Inciden Situation Management), noe som ogås LV har innført. I tårnet sto de og jublet da DC-10-en var på final, tenk den nedturen når de dippet en ving og cartwheelet nedover RWY. Et under at så mang overlevde i det hele tatt. Det var en norsk pike med i flyet, hun kravlet ut gjennom hullet der motor nr. 2 hadde vært etter krasjet.

Også brann/havaritjenesten ble overrasket over at det plutselig reiste seg levende mennesker i gresset på havariplassen. Cockpitseksjonen var rimelig inntakt, men ingen trodde det var overlevende der før 2P-en begynte å vifte med ett lommetørkle ut av ett knust vindu.

Å se videoen er en skremmende opplevelse, spesielt når man har cockpit-tapen med i tillegg.

- Og alt skyldes en feil i ett rotorblad på størrelse med ett sandkorn.......

Kjell.

[ 09-02-2002: Endret av: Kjell Engkrog ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...