Gå til innhold

Konkurranse - Nytt design til FlightSim.no


Dag Johansen

Anbefalte innlegg

  • Svar 169
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Og akkurat samme sak kan man gjøre ganske lettvint med javascript også. Mootools er stikkordet.. Brukte noe sånt selv en gang på websida mi. Veldig lett å vedlikeholde og oppdatere, og bildene kan linke til forskjellige sider, ha kommentar og tittelfelt. :)

 

I tillegg er det også iPhone/iPod touch-vennlig. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg syntes dere er flinke og at det er masse fine gode ideer, men det er noen poenger jeg syntes burde komme bedre frem og som andre allerede har nevnt.

 

-Topp banner eller logo bør være mere tydelig på at dette er flightsim.no no ikke com og da burde det være helt greit å fokusere mere på norsk luftfarts historie, vi har mye å være stolte av Braathens, Fred Olsen, Busy Bee osv, ja en SAS i classic livery er også kult. Men jeg syntes ikke bilde av flyet skal dominere så mye som det gjør i et par av designene, flighsim.no bør heller være fokuset.

 

-Siden bør ikke være for bred, mange av oss bruker forskjellige PCer til å se på flightsim.no med avhengi av hvor vi er, siden burde passe på en standard bredde, ikke kreve bredformat.

 

-En av de tingene som jeg liker på det gamle layouten er bruken av litt forskjellige farger i de forskjellige seksjonene, det gjør det lett å finne info på siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Midt design er ikkje så altfor bredt, og eg har lagd det slik at bilete/flyet bak headaren kan skiftast veldig enkelt ut.

 

Delta og KLM bilete er forsåvidt berre eksempel, og mange har jo nemnt at det er enkelt å implantere ein funksjon slik at headaren rullera mellom fleire bilete. Og då er det jo berre å legga inn Braathen, SAS og Norwegian for harde livet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva tror dere om at de nyeste/de beste screenshotene ruller i headeren da ?

 

hvem havde du tænkt, skulle bestemme det? For vi har jo alle forskellig smak.

 

jeg tror, at lave et topic, hvor man poster 1-2 bilder som dækker f.eks. en årstid (vinter, vår etc). Så har man hele tiden noget nyt at se på, for måske der kommer 50 eller 80 bilder. Så ta'r det jo noget tid, inden det samme bilde vises igen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva tror dere om at de nyeste/de beste screenshotene ruller i headeren da ?

 

hvem havde du tænkt' date=' skulle bestemme det? For vi har jo alle forskellig smak.

 

jeg tror, at lave et topic, hvor man poster 1-2 bilder som dækker f.eks. en årstid (vinter, vår etc). Så har man hele tiden noget nyt at se på, for måske der kommer 50 eller 80 bilder. Så ta'r det jo noget tid, inden det samme bilde vises igen. [/quote']

 

Jepp, i tillegg må jo bileta ha same størrelsen som headaren, og flyet må jo helst vera i midten, noko som blir vanskeleg å la eit script gjera.

 

Eigentleg ein bra ide, men vanskeleg å gjennomføra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...