Gå til innhold

Konkurranse - Nytt design til FlightSim.no


Dag Johansen

Anbefalte innlegg

  • Svar 169
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Frem til nå synes jeg Ola Haldor sitt eksempel har best potensiale. Eksempelet så ryddig og greit ut, ingen overdreven bruk av farger og fonter. Husk at det å designe en webside ikke er så enkelt som man tror. Det gjelder å holde både farger, tekst, rammer o.l så enkelt som mulig, slik at flest mulig brukere kan se den feilfritt. Med det mener jeg at flest mulig støtter den skrifttype som brukes, oppløsning osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Headeren min har potensiale til å utvikles mye. Men i fare for å tråkke noen på føttene vil jeg ikke begynne å klaske inn bilder fra airlineopictures.net f.eks. :)

 

Og jeg er fast bestemt på at en vertikal meny er det beste, med tanke på utvikling både ene og andre veien i antall menyvalg, vs. en horisontal meny som vil bli noe uhåndterbar - i alle fall etter min smak.

 

 

Ønsker folket sterkere farger? Skrik ut - så får jeg eventuelt titte på det utpå kvelden og natta.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det jeg hadde tenkt var at det var de hovedgruppene i den øverste menyen og når man er inne i et av de, så vil man få opp en undermeny i det går feltet. Da unngår man masse rot og unødvendig mye linker på et sted.

 

Niklas: En side jeg lager baseres kun på bruk av Css, XHTML, JS, PHP og bilder for det grafiske. Ikke flash og sånt. På den måten så trenger man ikke noe high-end-maskin for å se siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil ikke trøkke inn ting for mye heller, det er trangt nok allerede - men jeg vil samtidig ikke gjøre det mye breiere. Kanskje jeg er alene om dette - men grunnen til at jeg gjør det "trangt" er fordi jeg syns det er lettere å lese flere linjer, enn lange linjer. :)

 

 

Om det skal være noe mellom header og annonse.. tja.. Da bør det også bli mer luft mellom header og meny slik at man kan gå i full bredde kanskje. Annonse i tekst? Siste fem tråder fra forumet? Statistikk fra MP-serveren? Mest populære filer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes desværre dit forslag Ola er for mye "klassisk". Alt for mye hvidt. Jeg synes godt, der må være lidt "knall" på farverne. Sort/hvid er lidt for kjedeligt at se på, synes jeg.

 

Har ikke selv tænkt mig at deltage, da jeg ikke har tiden til at lave noget forslag, og da jeg heller ikke kender noget til hvordan man opbygger hjemmesider (koder o.s.v.).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Poster: Peter-Hans de Zwarte

Emne: Re: Konkurranse - Nytt design til FlightSim.no

 

Her er mitt nyaste forslag:

 

http://bildr.no/view/246449

 

Kva synst de?

 

Dette her likte jeg veldig godt! Jeg føler med en gang en harmonisk og stemningsfull velkomst. Veldig oversiktlig med en gang uten å scrolle, og veldig PANG PANG PANG, hvis dere skjønner hva jeg mener. Synes den også er ganske nytenkende iforhold til dagens. Holder en knapp på denne jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

×
×
  • Opprett ny...