Gå til innhold

Måtte fjerne Iron Maiden symbol!


Anbefalte innlegg

Hangar.no

757en som har båret Iron Maidens bandlogo samt et bilde av "Eddie" på halen måtte males om da det ble brukt på en rute til Afrika. I Europa var folk positive til denne dekoren, men ifølge mange afrikanere hadde flyet visstnok onde ånder i seg. Et strøk maling måtte derfor fungere som eksorsisme. Jeg antar dette betyr at Iron Maiden kommer til landet i en 757 med helt vanlige Astraeus-farger. Fansen som har betalt mange pund for å bli med vokalist og pilot Bruce Dickinson på flyturen fra UK til Hamburg i forbindelse med Wacken Open Air-konserten må derfor sannsynligvis også fly i de vanlige fargene. Trist.

ed_force_one.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å være med Bruce Air 666 må være en stor opplevelse. Her er en film fra Oslo-Stockholm flighten for to år siden (legg merke til Bruces geniale kommentarer):

YBGdmxhN6nY

 

Kommer flyet sørover til Oslo etter Lerkendal-gigen, eller blir alt utstyret kjørt nedover? I såfall, hvilken flyplass lander flyet på? Håper virkelig de klistrer på noen merker før det kommer, Iron Maiden kan da ikke se seg slått av overtroiske afrikanere som har røyka for mye Holy Smoke..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...